2777
2789
عنوان

نگران مامان لیانام☹

377 بازدید | 30 پست

طفلی دوقلو حامله بود.شوهرش سراغشو نمیگرفت.شناسنامشو نمی داد.کاش بچه هاش سالم باشن و برگرده سر زندگیش.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Chi bud dastan?

همین که گفتم.شوهرش مسیجاشو خونده بود که پشت سر شوهرش با مامانش حرف زده بود.فرستادش خونه باباش اونم ۹ماهگی دوقلو...محلش نمی داد.پول و شناسنامه هم نمی داد.الان خبری ازش نیست.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم یادمه

خودم دوقلوبارداربودم میدونم چقدرسخته

گاهی خیلی توی فکرشم

کاش بیادوخبری بده ازخودش

خداکمکش کنه😔

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
منم یادمه خودم دوقلوبارداربودم میدونم چقدرسخته گاهی خیلی توی فکرشم کاش بیادوخبری بده ازخودش خداک ...

اره خیلی مظلوم بود.

اخه گيرم هر چى پشتت گفته بايد با دوتا بچه تو شكمش بفرستيش خونه بابا بى شرف؟ 😞😞😞

خیلی بد بود.

ایشالا که آشتی کردن 

ایشالا.

منم یادمه خودم دوقلوبارداربودم میدونم چقدرسخته گاهی خیلی توی فکرشم کاش بیادوخبری بده ازخودش خداک ...

بچه هاتون چندسالشونه؟

بچه هاتون چندسالشونه؟

دوقلوهام ۸ماهه هستن عزیزم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤