2777
2789
عنوان

چرا همش خواب شوهر سابقمو می بینم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 33 پست
خخخخ نبابا تو فکرته منم خواب یکی از پسر فامیل رو میدیدم بدون اینکه بهش فکر کنم بعد ها فهمیدم دوسم دا ...

خدایی این واقعیته یعنی فکر میکنه؟ پس چرا میگن من بهش فکر حداقل خدایی اصلا من چند وقته اصلا اون یادم نبوده. بیشتر موقعی میاد خوابم ک اصلا اونو یادم نیست

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مجردی؟عجیبه بعد ۷سال خوابش‌میبینی از ذهنت نرفته؟

مدام میاد خوابم دقیقم وقتی میاد ک اصلا فکرش نمیکنم میاد خوابم اونو یادم میندازه بعد خواب ناراحت میشم 😐

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
خدایی این واقعیته یعنی فکر میکنه؟ پس چرا میگن من بهش فکر حداقل خدایی اصلا من چند وقته اصلا اون یادم ...

من اعتقاد  حتی بعد عروسی خودم بعد عروسی طرف باز خوابشو میدیدم بدون اینکه به قول تو ذره  ای بهش فک کنم ولی تو خوابم بود جالب اینجاس من به اون پناه میبردم  تو خواب😅

خاک بر سرم اره منم همش خواب برادرشوهرمو میبینم خبر مرگم استغفرالله لختم یا مثلا توی خواب زبونم لال م ...

میگم شاید فکر کنن بمون اصلا این خوابا ادمو آزار میدن😐

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
میگم شاید فکر کنن بمون اصلا این خوابا ادمو آزار میدن😐

اره بخدا از خواب بیدار میشم حالم گرفته اس میگم چرا توی خواب منظور داشتم.در صورتی که دست خودم که نبوده.ولی عذاب وجدان میگیرم☹️😂

خدایا شکرت

اره بخدا از خواب بیدار میشم حالم گرفته اس میگم چرا توی خواب منظور داشتم.در صورتی که دست خودم که نبود ...

خدایی اگر فهمیدی عاشقته بیا ب منم بگو 🤣

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
منم خواب پسر عمم رو همش میبینم در حالی که اصلا بهش فکر نمی‌کنم همش تو خوابمه و اکثرا تو خواب‌ام میبی ...

مجرده؟ بهش فکر میکنی؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
آره همون ناخود آگاه ذهنتهما ۱۰ساله تو خونه خونمونو عوض کردیم ولی هرچی خواب میبینم تو خونه قدیمیه هست ...

چیکار کنم نیاد ت خوابم

من باختن و بلد نیستم🐈🤍