2777
2789
عنوان

کیسه آب سوراخ شده

188 بازدید | 26 پست

امکانش هست کیسه آب سوراخ شده باشه و تا چند روز هیچ علائمی نداشته باشیم؟ به جز بعضی مواقع هنگام بلند شدن احساس خیسی در لباس زیر؟ 

دکتر رفتم ست امینو شور گرفت مثبت شد سه روز بعدش باز گرفت منفی شد یه هفته هم بستری بودم آب دور جنین هم از ۱۳ شد ۱۶ تو اون ی هفته هم اصلا ابریزش نداشتم ولی الان اومدم خونه باز حس میکنم خیس میشم

چیکار کنم😭

دکترمم راهش دوره سرکلاژ کردم هی نمیتونم برم بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت اینه ازمایش امینوسنتز انجام دادی؟؟

خب دکرت راش دوره حداقل برو نزدیکترین بیمارستان

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم منم مثل شما بودم یه جا تست دادم مثبت شد و یه جا تست دادم منفی شد دوازده روز بیمارستان امام تهران بستری بودم مرتب چکاب میشدم و هر دو روزی می بردنم سونوگرافی بعد هم مرخص شدم تا زمان زایمانم هر ۱۰ روز میرفتم سونو حتما پیگیر باش هفته چندم هستی؟

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
منظورت اینه ازمایش امینوسنتز انجام دادی؟؟خب دکرت راش دوره حداقل برو نزدیکترین بیمارستان

نه تست آمینو شور برای کیسه آب 

دکترای اینجا اصلا هیچی حالیشون نیست میترسم بدتر بشم 

خودشون این بلا رو سر من اوردن

منظورت اینه ازمایش امینوسنتز انجام دادی؟؟خب دکرت راش دوره حداقل برو نزدیکترین بیمارستان

آمینوشور یه تست هست یه کیت آزمایشگاهی را میزارن داخل واژن و از ترشحات برمیدارن و دو دقیقه ای جوابش میاد

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست