2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین....انشالله کِ خدا ب حق مُحسنِ خانوم فاطمه زهرا بهمون اولاد سالم و صالح بده

الهی امین من انقد نذر و نیاز کردم ❤️ خدا انشالله ب همه اونای ک منتظرن بچه صحیح سالم بده 

گلم مشکل شما جی بود چند وقته اقدامی؟

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بیبی چک مثبت قطعیه؟

والا من دو بار زدم بلافاصله دو خط شد یک هفته ام است عقب انداختم تمام علائم بارداری رو هم دارم ولی انقدر منتظر بودم ک نمیتونم باور کنم مثبتِ فقط نتیجه آزمایش میتونه آرومم کنه 

انشالله عزیزم به حق فاطمه زهرا همه منتظرا بتونن بچه شون بغل کنن

الهی امین عزیزدلم انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره ❤️😍

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

الهی کِ خدا ب زودی زود ی نی نی سالم و صالح بهت بده و بیای خبر خوشش و بهمون بدی 😍🥰🌹

خیلی ممنونم عزیزم به امید خدا

من یک بار طعم چشم انتظاری رو چشیدم ظاهرا قراره اون روزا دوباره تکرار بشه 

البته من برای بچه ی سوم اقدام هستم 

امیدوارم همگی به زودی طعم مادر شدن رو بچشید 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
قربون شما عزیزم.انشالله برا توام همینطور و به زودی خبرمامان شدنت بشنوی و اشکهات ازروی خوشحالی باشه🦋

عزیزدلمی گلم 😍❤️مرسی از دعای قشنگت الهی امین🍀❤️