2777
2789
عنوان

رابطه دختر با پسر کوچکتر از خود

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 66 پست

هر کسی چیزی گفت ببین کجای زندگیت هست کجای زندگیش هستی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه ماه خیلی کمه اگه فامیل سنتی داشته باشی اولش ممکنه بگن وای دختره بزرگتره ولی بعدش عادی میشه 

دخترعمم با پسرعموم ازدواج کرد اول میگفتن الان اصلا کسی یادش نمیاد. جاریم از برادرشوهرم سه سال بزرگتره کسی یادشم نیومده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری خواهرم ۴سال از شوهرش بزرگتره الانم ۳ تا بچه دارن ربطی نداره

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

به این فکر کن موقع عصبانیت ممکنه اینکه ۹ ماه ازت کوچیکتره رو بگی؟ اگر آره بچنرو سمت رابطه با کسی که کوچیکترته 

در غیر این صورت سن یه عده تا وقتی خط فکری ها به هم بخوره 

تفاهم وجود داشته باشه 

و علاقه و جالب بودن برای هم 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

دقیقا ،الان شوهر من نه سال ازم بزرگتره بازم بچه اس 😅

اره مردا خیلی دیر بالغ میشن

منی ک با دوتا پسر بزرگ شدم بنظرم تا۳۰سالگی ک کلا عقلشون ناقصه😑😂

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

من از شوهرم نه سال کوچیکترم شکر خدا راضیم خواهر شوهرم یه سال از شوهرش بزرگتره هرروز وهرشب بهش سرکوفت میزنه یه بار اومدن خونه ما برگشت پیش همکار شوهرم گفت خودت رفتی زن کوچیک گرفتی اونوقت ابجیت از من بزرگتره به من انداختینش

حالا جالب اینجاس ک اونا ادعاشون میشن ک ما ناقص عقلیم باز😐🤣

دقیقا😐

من برا اینکه حوصلشونو ندارم میگم باشه تو راست میگی و کار خودمو میکنم🚶‍♂️

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

در این چهار مورد بهتره که مرد بالاتر باشه

سن ، علم ، مال ، قد

هرچقدر هم بگی مهم نیست به روزی میفهمی که مهمه ، خیلی هم مهمه

یک درصد احتمال بده که این پسر توی دعوا برگرده بگه اشتباه کردم میدونستم یه دختر حداقل پنج سال کوچکتر از تو بگیرم، چه حالی میشی؟ و هزار تا احتمال دیگه