2777
2789

هر کی زورش بیشتر باشه کتک می‌زنه اون یکیو میخوره وای به حال روزی که برعکس بشن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

کتک زدن بچه مثل قنداق کردن هست که منسوخ شده ولی یه عده همچنان بر این باورند که لازمه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین روش تنبیهی برای وقتی که کارهاش برای جون خودش یا دیگران خطر درست میکنه . اونم نه به هر شیوه ای

دقیقا ‌ خدا رو شکر یکی مثل من پیدا شد  . اکثر ایرادای تربیتی که ما توی سن مدرسه و نوجوونی می بینیم واسه این هست که توی اون لحظه خاص بچه این حسابو نبرده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

واقعا سوال داره؟؟

کتک بزنی پس فردا عقده ای شه از دستتون به شوهر عقده ای پناه بیاره اونم کتکش بزنه بعد تو ت.ر زدی تو زندگی بچت

تنبیه راه های دیگه عم داره.

مث ۱ روز از گوشی دیدن محروم کنی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

مثالت یجوری قابل قبول بود که قطعا موقع عصبانیت یادش میافتم، خیر ببینی

آخه عصبانیت خودمو با همین مثال آروم میکنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کدوم خری این حرفو زده؟؟؟؟ حتی روانشناس ها میگن اصلا از تنبیه بدنی استفاده نکنید بعد تو میگی به صورت ...

من توضیحشو بالاتر نوشتم واسه یه ریپلای دیگه اگر مایلید بخونید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقامن شخصا پسرم چند باری تا میرفتم تو آشپزخونه می‌رفت سراغ پریز های خونه یا گنجه تمام شیشه و تلوزی ...

دقیقا منم با همچین وروجک طرفم

بیچاره ام کرده

ولی بازم هنوز به مرحله زدن نرسیدم خداروشکر

با ادا بازی مثلا نزدیک چیزهای خطرناک میشه میگم بوووووف و با انگشت تکون میدم

دیگه خودش نزدیک مثلا بخاری یا گار میشه میشه به من یاد میده میگه پووووف

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
دقیقا منم با همچین وروجک طرفمبیچاره ام کردهولی بازم هنوز به مرحله زدن نرسیدم خداروشکربا ادا بازی مثل ...

همین که پروفایلتونه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نه مگه تو شرایط خاص که جونشو به خطر بندازه

مثلا خودم یادمه یبار نزدیک خونمون بودیم و من دوییدم تا خونه دوتا خیابونو همینشکلی سرمو انداختم پایین دوییدم کلی ماشین هم اونجا بود خدا رحم کرد واقعا

به محض اینکه مامانم رسید بهم ی چک خوابوند زیر گوشم و دعوام کرد دیگه از اون موقع به بعد تا همین الان عین ادم رد میشم از خیابون و خداروشکر هیچیم نشده تاحالا

بعضی اوقات هم اگه بچتون در حق بقیه ظلم کنه باید کتک بخوره وگرنه هیچوقت نمیفهمه که اینکار غلطه

توی دبستان یکی از بچه ها همیشه زنگای تفریح منو میگرفت مث چی میزد دور از چشم ناظم و... 

بعد ۶ ماه قلدری تازه زبونم وا شد به مامانم گفتم و مامان اونو کشیدیم دفتر

مادره و پدره به بچشون افتخار میکردن که گرگ بار اومده! حروم.زاده های روانی

یک جانی تحویل جامعه دادن اگه همون موقع که میفهمیدن ی چک میخوابوندن زیر گوشش اون بچه درست تربیت میشد و بعد من سراغ بقیه نمیرفت که اونا برخلاف من جوری بزننش که تتونه سرپا وایسه🫢😅

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤