2777
2789
من رفتم خیلی سختهیه سون میزارن تومثانه یکیم مقعدباید ادرارتم در حد ترکیدن باشه همزمان باید فشاربیاری ...

واییییی نگو جدیییییی اینجوریه😐😂😐😂از الان خجالت کشیدم همه جامو میبینن که😂😂دکتر زنان لااقل اونجامونو دیده بود با مقعد و اینا چکار دارن😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی نگو جدیییییی اینجوریه😐😂😐😂از الان خجالت کشیدم همه جامو میبینن که😂😂دکتر زنان لااقل اونجا ...

اره خیلی بده 

مشگلت چیه؟

من تکرر ادرار داشتم مثانم کامل تخلیه نمیشد همه راه هارو چند سال رفتم آخرم توبارداری سنگ کلسیمی دفع کردم ک همون مشگل بود وتمام

اره خیلی بده مشگلت چیه؟من تکرر ادرار داشتم مثانم کامل تخلیه نمیشد همه راه هارو چند سال رفتم آخرم توب ...

ادرارم به سختی میاد و حس میکنم دارم ولی میرم چیزی نمیاد و سرسام آوره ، رفتم متخصص آزمایش و سونو رفتم عفونت و سنگ و ازینا نداشتم دکتر گفت مثانه عصبی هست و بخاطر اعصابه و قرار شد نوار مثانه بگیرم 

اره خیلی بده مشگلت چیه؟من تکرر ادرار داشتم مثانم کامل تخلیه نمیشد همه راه هارو چند سال رفتم آخرم توب ...

خداروشکر خوب شدی عزیزم برای منم دعا کن

تو جواب سونو ادرار من کامل دفع نمیشد ، من همش حس میکنم دارم ولی میرم چیزی نمیاد

ادرارم به سختی میاد و حس میکنم دارم ولی میرم چیزی نمیاد و سرسام آوره ، رفتم متخصص آزمایش و سونو رفتم ...

برامنم میگفتن عصبیه منم همین حالاتوداشتم یعنی مثانم پربود ولی ادرارم نمیومد عذاب بود از ۱۴سالگی داشتم این حالاتو 

یه دوماه دائم به دم کردم وخوردم یعنی بجای آب! 

یهو سنگ کلسیمی دفع کردم خدارو شکر الان ۵ساله خوبم

خداروشکر خوب شدی عزیزم برای منم دعا کنتو جواب سونو ادرار من کامل دفع نمیشد ، من همش حس میکنم دارم ول ...

تاصبح ۱۰باردسشویی میرفتم دیگه معروف بودم ب دسشویی رفتن یه مسافرت نمیتونستم درست برم

وقتی اعصابم خراب میشد بدتر میشدم دیگه قطره قطره میومد یه وقتاییم هیچی نمیومد😖

وای هر چی بیشتر میگی بیشتر میفهمم مثل همیم از الان استرس سنگ و اینارو گرفتم ، غروب هم نوبت نوار دارم