2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و اما و اگرها ... کمک

331 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من سابقه 3 بار سقط دارم که بار چهارم به تشخیص پزشک مبنی بر داشتن مشکل انعقادی با تزریق امپول و مصرف اسپرین و پردنیزولون خدارو شکر بارداری موفقی داشتم الان بچم 3 سالشه و امروز بی بی چکم مثبت شده

و اما ایندفعه نمیدونم مثل بارداری قبلی همه داروها و امپول رو مصرف کنم یا نه؟

چون دکترم چند وقت قبل گفت چون الان یه بچه داری بستگی به تصمیم خودت داره که امپول بزنی یا نه و البته تاکید کرد که فقط 50 درصد احتمال داره بارداری خوبی داشته باشی و 50 درصد احتمال اینکه دوباره سقط بشه هست.

تو رو خدا اگه کسی هست که شرایط من رو داره یا داشته راهنماییم کنه. ممنون

عزیزم مشکل انعقادی که به تجویز امپول برسه که برطرف نمیشه ژنتیکیه. پس باید حتما مصرف کنی

ولی پردنیزولون بخاطر مشکل خودایمنی برات تجویز شده اون رو میتونی دوباره ازمایش بدی اگه لازم بود بخوری

من جای تو باشم سرمم بره جفتشو استفاده میکنم

با یه بچه جای ریسک نداره خداینکرده گرفتار بیمارستان و دکتر بشی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شمام الان باردارم پردنى و امپول دور ناف و سرم دارم دكترم گفت واس باردارى دومم هم نياز دارم ...

مرسی عزیزم انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی میشه بگی اسم امپولت چیه و اینکه قبل بارداری هم پردنیزولون میخوردی؟

مرسی عزیزم انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی میشه بگی اسم امپولت چیه و اینکه قبل بارداری هم پردنیزو ...

سلام عزیزم منم سه تاسقط داشتم وسر بارداری چهارم امپول استفاده کردم من برای بچه دومم استفاده کردم

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد
مرسی عزیزم انشالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی میشه بگی اسم امپولت چیه و اینکه قبل بارداری هم پردنیزو ...

انوكساپارين

نه قبل باردارى پردنى نداشتم تو باردارى دارم

خاله جونا واس سالم بدنيا اومدنم صلوات ميفرستيد لطفا  
عزیزم مشکل انعقادی که به تجویز امپول برسه که برطرف نمیشه ژنتیکیه. پس باید حتما مصرف کنی ولی پردن ...

مرسی مانترا جان- اخه اینقدر که سر اون یکی اذیت شدم هم حینش و هم بعد زایمان .همش فکر میکنم به خاطر امپولا بود. ولی الان واقعا موندم چکار کنم

سلام عزیزم منم سه تاسقط داشتم وسر بارداری چهارم امپول استفاده کردم من برای بچه دومم استفاده کردم

پس شما هم برای دومی استفاده کردی .اگه تهرانی میشه بگی دکترتون کی بود؟ اخه من دکتر گفت اگه میخای اقدام کنی چند ماه قبلش اسپرین و متفورمین و فولیک رو شروع کن ولی من با اجازت هیچکدوم رو نخوردم فکر نمیکردم به این زودی باردار بشم

پس شما هم برای دومی استفاده کردی .اگه تهرانی میشه بگی دکترتون کی بود؟ اخه من دکتر گفت اگه میخای اقدا ...

عزیزم والا من برای دومی فقط اسید فولیک خوردم امپولم که بعد بارداری شروع کردم ،شرمنده تهران نیستم عزیزم

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد

دوستان دکترم برام همون داروهای قبلی رو تجویز کرده

فولیک اسید 5- آسپرین : روزی یکی

شیاف و قرص متفورمین و قرص پردنیزولون : روزی 2 تا

آمپول فرگمین روزی یکی یا دوتا هپارین

حالا نمیدونم این قرص ها رو چه زمان هایی بخورم بهتره؟

و برای اینکه بچم آمپول زدنم رو نبینه مجبورم صبح زود که خوابه بزنه ولی قبلا شبها میزدم بنظرتون فرقی نمیکنه؟

دوستان دکترم برام همون داروهای قبلی رو تجویز کرده فولیک اسید 5- آسپرین : روزی یکی شیاف و قرص متفور ...

حتما فرگمین بزن

هپارین رو قبول نکن

پردنی رو یکی بعد صبحانه یکی بعد شام بخور

متفورمین و اسپرین بعد ناهار

فولیک قبل خواب

آمپول مهم نیست چه ساعتی در روز باشه فقط حتما هر ۲۴ ساعت یکبار

اگه امروز ۶ صبح زدی فردا هم حتما ۶ صبح بزن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀