2777
2789
عنوان

دهان دختر پنج ساله م تلخه کمک لطفا

192 بازدید | 6 پست

۵ سال و نیمشه، قبل از اینکه بخوابه گفت مامانم دهنم تلخه، من فکر کردم داره سرما میخوره بهش شربت سرماخوردگی دادم، اما چون یکی دوبار هم گفته گوشم درد میکنه یکم، براش،اینترنتی وقت دکتر گوش و حلق و بینی گرفتم ساعت ۳ بعد از ظهر ببرمش.

الان یکم پیش از خواب بیدار شد گریه کرد گفت دهنم هنوز تلخه، 

میخواستم ببینم شما میدونید فعلا چی میتونم بدم بهش بخوره تا تلخی دهنش بهتر شه موقت تا ساعت ۳ که ببرمش دکتر؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلکس معده؟ باید چه کار کنم؟ درمان موقت داره؟

آره دیگه اسید میزنه بالا الان تلخی دهنش از اونه صداش کمی نگرفته؟یا تک سرفه نداره؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
آره دیگه اسید میزنه بالا الان تلخی دهنش از اونه صداش کمی نگرفته؟یا تک سرفه نداره؟

نه زیاد، 

دو هفته پیش تقریبا گوشش درد داشت بردیمش فوق تخصص کودکان گفت عفونت کرده گوشش، دارو داد داروش تموم شد ولی گوش درد هنوز گاهی داره

دهنش هم گاهی آفت میزنه

احساس میکنم عفونت نبوده گوشش

چون وقتی گوش عفونت میکنه دردش خیلی بیشتره و از دهنش میشه بوی عفونت رو حس کرد

اما دهن دخترم اصلا بو عفونت نمیده

نه زیاد، دو هفته پیش تقریبا گوشش درد داشت بردیمش فوق تخصص کودکان گفت عفونت کرده گوشش، دارو داد داروش ...

نه عزیزم عفونت نبوده من دخترم پارسال تمام این علائم رو داشت چندتا دکتر گفتن عفونته ولی یکیشون تا بردیم گفت طفلی رفلکس پنهان داره شبا سرشو تو شیب بگذارید که اسید تو دهنش نیاد دوصبا دیگه دندوناشم داغون میشه گفت تورم پرده گوشش هم از همون اسیده و....خلاصه بهمون کپسول امپرازول داد که صبح ناشتا بخوره وشبا قبل خواب قرص فاموتیدین 

البته بخاطر درد گوشش بهمون قرص استامنافون ۳۲۵داد 

انتی بیوتیکم داد گفت یک هفته بخوره هر ۲۴ساعت که آسیب دیدگی پشت گوشش عفونت نکنه خلاصه بچه کلا تغییر کرد اما هنوز دارم بهش قرصارو میدم 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴