2777
2789
عنوان

شانس

158 بازدید | 16 پست

واقعا چرا خرابا شانس دارن یکی از اشناهامون که شلوغه و با همه خاطره داره این دختر ازدواج کرد ولی به شوهره خیانت میکرده با دوس پسر سابقش شوهره هم خسته میشه در اخر طلاق میده حالا دوباره ازدواج کرده پسره هم خییییلی خرپوله هم اینکه ادمای بااصالتی هستن خودشم خوشتیپو تحصیل کردس واقعا قدیمیا راس گفتن خرابا شانس دارن 

شماهام تو نی نی سایت یه خرابا شانس دارن گرفتید دستتون دهن ما رو سرویس کردید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغه مگه

تو هم از اون حرکات بکن شانست زیاد شه😑

حرفایی میزنین ها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شانس ندارن تجربه دارن میدونن با جنس مخالف چجوری رفتار کنن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

😐تا حالا یه پسر گفت کونیا شانس دارن چرا همجنس خودمونو اینقدر میاریم پایین

اره دیدم اتفاقا اونا هم میگن همجنس داریم تا همجنس بعضی از همجنساتون باعث خیانت شوهر ب زن میشن

اره دیدم اتفاقا اونا هم میگن همجنس داریم تا همجنس بعضی از همجنساتون باعث خیانت شوهر ب زن میشن

من نشنیدم تا حالا ولی واقعا خیلی زیادع بینه ما طوری که صراحتا همین پسرا میگن خودتون پشته هم نیستین

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱