2777
2789
عنوان

جاده تهران به قم

75 بازدید | 10 پست

سلام خیلی دلم میخواست که به قم برم ولی یکی بهم گفت جاده تهران قم خیلی خوب نیست 

این حرف درسته ؟؟ وضعیت جاده چطوره اونا که خبر دارن ممنون میشم بهم بگن

.

در حدی نیست که نشه بری 

ولی در کل آره جاده خوبی نیست و تصادفاتش زیاده

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاده قدسم رو میگفت احتملا

اتوبانش که خوبه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ما هر هفته میریم و میایم تقریبابد نیست که

هر هفته؟🥲خوش به سعادتتون 

التماس دعا دارم...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

قم تهران اتوبانه کلا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
هر هفته؟🥲خوش به سعادتتون التماس دعا دارم...

قربان شما💚

داییام قم زندگی می کنن و برای سر زدن به اونا میریم

زیارت خانم هم میریم ولی هنوز اونقدر سعادت پیدا نکردیم که مختص این موضوع بریم و بیایم🥲

قربان شما💚داییام قم زندگی می کنن و برای سر زدن به اونا میریمزیارت خانم هم میریم ولی هنوز اونقدر سعا ...

عزیزم زنده باشید 

همین که هر هفته میرید سعادته دیگه ...

لطفا منو یادت نره دعام کن🙏🥲