2777
2789

استخاره زدم سوره یوسف اومد هرجا آیه 53 تا 63 هر جا جواب زدم گفت عالیه برای بچه سوم زدم لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخاره موقعی ک درسته بین دوتا چیز موندی و واقعا نمیدونی چکار کنی .. من موقع ازدواجم استهاره خاستم بگیرم گفتن درست نیست باید استشاره بگیره یعنی مشورت کنی چون امر خیر هست

بچه سوم و کلا بچه دار شدن یچیزی هست ک عمریه و ساختش باشماس فقط ب دنیا ک بیاد مسئولیاتش زیاده بنظرم عقلانی تصمیم بگیرید خپب فکر کنید شرایطتون رو بسنجید

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

استخاره موقعی ک درسته بین دوتا چیز موندی و واقعا نمیدونی چکار کنی .. من موقع ازدواجم استهاره خاستم ب ...

والا شرایطم بد نیست خونه دارم زمین و باغی هم داریم ماشین و اینا هم هست شوهرم خیلی دوست داره خودمم خیلی دوست دارم از نظر مالی هم متوسط هستیم بخاطر این استخاره زدم که ببینم اصلا برام خوب میفته با نه دوتا پسر دارم منو شوهرم دلمون دختر میخاد 

والا شرایطم بد نیست خونه دارم زمین و باغی هم داریم ماشین و اینا هم هست شوهرم خیلی دوست داره خودمم خی ...

خب اینکه دختر میخاید یا باید دنبال رژیم باشی یا ای وی اف 

خواهر منم شرایط شما رو داشت وضع مالی عالی دوتا پسر داشت عاشق دختر بود ولی سومیم پسرشد و واسه همیشه پروندشو بست اگه شرایط روحی تون خوبه و هزینه ش هست حتما دنبال رژیم یا درمان دختر زایی باش ..توکل بر خدا دختر نمیشه ریسکه 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔