2777
2789
عنوان

رفتیم پاساژ خانومه با شوهرشو بچش بودن شوهرش خیلی باهاش بد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست

چیز بدی ندیدم من

نظرشو گفته

البته لحنشم مهمه

ولی اونقدری مهم نیست که باعث دعوا شه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😐خب بابای منم مثلا یجا میریم یواش و دم گوشی میگه به مامانم و به شوخی

مثلا یه مانتو بود خیلی رنگ کال بود 

مامانم خیلی سفیده برگشت بابام گفت این تو بپوشی با ادم برفی اشتباه میگرنت 

البته ایتک جدی گفته خب یکم چیزه منم بودم همون مانتو میکردم تو دهنش

اینجور ادما کلا خیلی بی لولن تو هر مووووردی

نه یک عده مدلشون اینجوریه

ممکنه با هم از قبل شوخی داشتن

مثلا ما اسنادی داشتیم توی جمع به پسرش می گفت چاقاله برو اونور

یا یک بار به من گفت این چاقاله مزاحمت شده؟؟

پسرش  را می گفت

خودشون با هم شوخی داشتن

بستگی به لحن صحبت هم دارهخانمه بهتر شوهرش میشناسه که لبخند میزده دیگه

عزیزم خیلی جدی داشت میگفت نمیاد بهش اون لباس شوهی نمیکرد. زنه مشخص بود خیلی ساده بود بنده خدا 

😂😐خب بابای منم مثلا یجا میریم یواش و دم گوشی میگه به مامانم و به شوخیمثلا یه مانتو بود خیلی رنگ کا ...

خب این تعریف بوده که بابات کرده خیلی فرق داره

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

ول کن بعضی مردها خیلی رک هستندست خودشون نیستممکنه منظوری نداشته باشن

من بودم شوهرمو عوض میکردم که دیگه انقد رک و بی ادب نباشه. مثل الان بعضی چیزارو شوهرم بگه و ناراحت بشم قهر میکنم باعاش که دفعه اخرش بشه

من بودم شوهرمو عوض میکردم که دیگه انقد رک و بی ادب نباشه. مثل الان بعضی چیزارو شوهرم بگه و ناراحت بش ...

من فهمیدم یا باید تلاش کنی صد در صد به ایده آل خودت برسی

یا تلاش برای تغییر طرف مقابل خیلی کار اشتباهیه

آدم خودش نابود میشه

زن یا مردی که دنبال عوض کردن اون یکی باشه  خودش را از بین می بره جسم و روحش داغون میشه

من فهمیدم یا باید تلاش کنی صد در صد به ایده آل خودت برسییا تلاش برای تغییر طرف مقابل خیلی کار اشتباه ...

قرار نیس خودتو کلا عوض کنی ولی باید به طرفت بفهمونی فلان کار اشتباه که متوجه بشه و تکرارش نکنه نه اینکه کاملا خنثی باشی و اون پروتر بشه. مردا باید بفهمن زن روحیه حساسی داره و درست حرف بزنن