2777
2789
عنوان

عفونت واژن

114 بازدید | 15 پست

سلام خانوما توروخدا کمکم کنید

من چندوقتیه احساس میکنم عفونت واژن گرفتم توی اینترنت خوندم که عفونت واژن دو نوعه باکتریایی و قارچی

از هردوتاش علائم کمی دارم

مثلا هرروز با ژل خودمو میشورم خشک میکنم ولی تا میاد شب بشه لباس زیرم بوی سرکه میگیره چندروز پیش برای اولین بار سوزش داشتم توی واژن و حتی عنبرنسا یبار دود کردم ولی فایده نداشت رابطه‌ام دردناکه و تازه فهمیدم بخاطر همین عفونته که خیلی درد میکشم موقع رابطه دیگه نمیدونم چیکار کنم کلافه شدم تورخدا کمکم کنید بگید چیکار کنم این عفونت خشک بشه و لباس زیرام انقدر بوی بد نگیره حتی بعضی وقتا تا توی رحمم تیر میکشه

اگه قارچی باشه باید شو...... نپوشی دامن بپوشی تا اون قسمت هوا بخوره بعد دستشویی با دستمال کاغذی خودت خشک نکن سشوار بکش اون قسمت رو تا کامل خشک بشه یا با دستمال نخی خشک کن و هر روز بشورش بعد شیرینیجات خیلی کم استفاده کن سعی کن اصلا استرس نگیری بدترش میکنه من اینجا دوستان توی تاپیک گفتن نوره ی زرنیخ دار استفاده کردم ۴۰ روز هر ۱۰ روز یکبار عفونتم خیلی کمتر شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت با دکتر رفتن چیه؟؟دوس داری یه دکتر هم بری ؟؟؟ آخه مگه اینجا دکترن که اینجور چیزا رو اینجا راهن ...

دیوونم بخدا میدونم دکتر رفتن بهترین راهه

وقت نمیکنم برم دکتر 

اگه قارچی باشه باید شو...... نپوشی دامن بپوشی تا اون قسمت هوا بخوره بعد دستشویی با دستمال کاغذی خودت ...

شورت خیلی وقتا نمیپوشم 

اینم بگم که متاسفانه لباس زیرام با بقیه لباس ها شسته میشه و فکر کنم علت ایجاد این عفونت همین مورد باشه 

ممنونم عزیزم از راهنماییت

منظورتون اینه از نوره استفاده کنم؟

شورت خیلی وقتا نمیپوشم اینم بگم که متاسفانه لباس زیرام با بقیه لباس ها شسته میشه و فکر کنم علت ایجاد ...

نه برو دکتر اخه من یه بیماری دیگه دارم فعلا اونو درمان میکنم نتونستم برم دکتر زنان واسه همین نوره از عطاری گرفتم فعلا ... بعد ببخشید موقع راب.... ج از آب دهان استفاده نکنید به هیچ وجه باعث عفونت میشه قبل و بعدش هم هردو حموم برید

نه هنوزمنتظریم خونه بخرهتو این شرایط اقتصادی بد تازه خونواده‌اش هم ندارن که بهش بدن

پدرت شرط گذاشته خونه بخره ؟؛ امام جمعه واسطه کردید فایده نداشت ؟ منم تو همچین شرایط ام ولی خواهری ندارم مثل شما پشتم دارد 😞

پدرت شرط گذاشته خونه بخره ؟؛ امام جمعه واسطه کردید فایده نداشت ؟ منم تو همچین شرایط ام ولی خواهری ند ...

پدر من اصلا راضی نیست حتی اگه ده تا خونه داشته باشه میگه من دختر راه دور نمیدم