سلام من شش ساله قرص ال دی مصرف میکنم وسطای ورق بودم که مصرف رو قطع کردم دقیقا یک روز قبل از تخمگ گذاریم و اقدام ب بارداری کردم بعد از حدود هشت تا ده روز بمدت دو روز لکه بینی خیلییی کم داشتم علایم های مانند نفخ تکرر ادرار دل درد کمر درد هم داشتم
۱۴ام موعد پریودم بوده اما تا ب الان پریود نشدم
ایا اون لکه بینی لانه گزینی بوده یا خونریزی بعد قطع قرص؟؟ من الان باید موعد خودمو طبق همون ماه قبل تشخیص بدم یا چون قطع کردم امکان عقب افتادن هست؟ احتمال بارداری هست؟ سه روره سینه هام درد میکنن
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊 فاطمه هستم اپراتور لیزر
احتمالا به خاطر قطع قرص ها دوره ات بهم بریزه و لکه بینی پیدا کنی
مگه اینکه خیلی خوش شانس باشی و همین دفعه اول بگیره
فردا یه بی بی چک بزن
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند روز از وقت موعدت میگذره اگه یک هفته گذشته بی بی چک بزن ولی به نظرمن چون من چند ساله دارم استفاده میکنم به جز دوره بارداریم بعد از قطع کردنقرص ها خونریزی یا لکه بینی میبینی
یعنی تا چقد ممکنه عقب بیوفته بعد ده روز گفتم لکه بینی گرفتم برا قطع قرص بوده اره؟؟
ببین عزیزم لکی بینی هم میتونه از کیست و تغییرات هورمونی از عفونت از بارداری و همین طور PMS باشه
و برای شما 70 درصد احتمال داره برای قطع قرص ها و نوسانات هورمونی باشه ولی بنظرم اگه باردار باشی بی بی چک نشون میدت
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
انشالله هرچه زودتر یکی ازت آویزون باشه و عین چسب دوقلو هی بچسبه بهت
ولی عزیزم انتظار از شیرین ترین لحظات مادر شدنه و هرچی که قسمت باشه همه چیو بسپار به خدا