2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تاپیک پاییزی ۶۳روبخون‌که گفته دوستدارم برم ….

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمیری😀😄💌💌رفتم با بدبختی پیداکردم کدوم تاپیکو میگی‌‌. اره . مشکوک شدجریان.‌

اونیکه نوشته دوست دارم برم بخابونم تو دهن زن و شوهر…. 

احساس میکنم هردو یک نفرن 

اونحاپاییزی ۶۳ میگه یه خانم داره منو اذیت میکنه چون شوهرش ۲۱سال پیش نامزدم بوده و ….انگار استوری عاشقانه تبریک تولد گذاشته و زنش فکر میکنه مخاطبش منم و به من توهین کرده  

خانومه ‌میگه سه بار ازدواج کردم و بچه های اولمو عموشون نمیزاره ببینم و ……

تازه گفته که این خانم یعنی کاربر دیشب tajafarin بران تاپیک هم زده!

کاربر دیشبم  که دیدی میگفت همسرم استوری عاشقانه برای نامزد ۲۱سال پیشش کذاشته و رفتم به خانومه توپیدم که از شهر جمع کنه بره و…..

جالبه در هردو کاربری کلمه الآن بارها و بارها بصورت العان نوشته شده 

ولی خدایی ذهن خیلی خلاقی داره و مدیریت زیاد برلی اداره دوتا کاربری😂😂😂😂😂😂

من که دوست ندارم  لغو بشه کاربریاش چون داستانهای جالبی میزاره 

وخیلی جالبتر اینکه اون خانم پاییزی هم نامزدش(که بهم خورده) آدم سرشناسی بوده هم همسر اولش که فوت شده 

هم همسردومش که دیگه خیلییییی سرشناش و با نفوذ هست و هم همسر سومش که عضو هیات علمیه و…کلا با سرشناسا میگرده 

نمیدونم والا برای من که قابل باور نیست  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمیری😀😄💌💌رفتم با بدبختی پیداکردم کدوم تاپیکو میگی‌‌. اره . مشکوک شدجریان.‌

نمیدونم شایدم واقعی باشه چون هردو طرف خیلی با جزییات دارن تعریف میکنن 

ولی این نوشتن العان خیلی منو به شک انداخته ثدر هرصورت من چون تنها سرگرمی مجازیم  نی نی سایته میخونمشون امیدوارم نترکونن خخخخخ

اونیکه نوشته دوست دارم برم بخابونم تو دهن زن و شوهر…. احساس میکنم هردو یک نفرن اونحاپاییزی ۶۳ میگه ی ...

اتفاقا منم خوندم دیدم سه تا شوهر باکلاس‌کرده تعجب کردم ک سومی ام هیئت علمیه تازه.  اونم تو شهرستان .شهرستانی ک اون یکی کاربری میکف بخاطر‌تعصب و حرف‌مردم نمیتونم جدا بشم. 

parasoo1989@
نمیدونم شایدم واقعی باشه چون هردو طرف خیلی با جزییات دارن تعریف میکنن ولی این نوشتن العان خیلی منو ب ...

بعد اون یکی‌کاربری ک دیشب‌ توتاپیک اونجوری‌حرف‌میزد اصصلا‌ ب مدل‌ حرف‌زدنش جمله هاش نمیخورد ک تحصیل‌کرده باشه و تاازه قراره رئیس شرکت یا بخش‌ بشه ‌ . حرف‌زدن و تفکراتش اصلا‌ همخونی نداشت با اون سطحی ک ایشون راجع بهش حرف‌میزد.  . تو تاپیکای‌دیگشم همینطور‌بود. 

parasoo1989@
بعد اون یکی‌کاربری ک دیشب‌ توتاپیک اونجوری‌حرف‌میزد اصصلا‌ ب مدل‌ حرف‌زدنش جمله هاش نمیخورد ک تحصیل‌ ...

نه بابا رو این که نمیشه حساب  کرد من یه همکارایی دارم که خخخخخ

این چیزا طبیعیه فکر نکن هرکی دکترا داره از همه نظر اوکی هست 

نه بابا رو این که نمیشه حساب کرد من یه همکارایی دارم که خخخخخاین چیزا طبیعیه فکر نکن هرکی دکترا دار ...

@پرستویسابق  

منم خیلی به این دوتا کاربر شک داشتم 

ولی پاییزی63 یه عکس گذاشت سن و سالش بهش میخورد و یه جور خاصی بود انگار خیلی غمگین بود

بخدا از دیشب قلبم اتیش گرفته 

عذاب وجدان دارم میگم اگه به این زن تهمت زده باشیم چی

ولی اون تاج افرین بازم مشکوکه برام

خدا میدونه والا

خدا لعنت کنه دروغگو رو

[QUOTE=366428036]@پرستویسابق     منم خیلی به این دوتا کاربر شک داشتم  ولی پاییزی63 یه عکس گذاشت ...[/QUOTE

من که رها کردم فقط میخونم اگه پستم بخوره تاپیکاشون 

حتی دیگه تو تاپیک هیچکدومشون کامنتم نمیزارم

برامم مهم نیست راست باشه یا دروغ 

برای سرگرمی میخونم راستش 

دروغم باشه بهتر چون سرنوشت هردوشون  ناراحت کننده است 

سلام عزیزم ممنونم از احوال پرسیت 💖

خدارو شکر🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴