2777
2789

اولش از درد شروع شد بعدش کمکم کیپ شد دکترم رفتم قطره و قرص داد مدام یه هفتس استفاده میکنم انگار نه انگار 

اینجوری بگم سرما خوردم بعدش دندونم درد گرفت انگاری اینا باعث عفونت شدن 

دوبار دکتر رفتم انقد مریض میشم روم نمیشه دوباره برم دکتر 

نمیدونم تا حالا براتون پیش اومده فک کن با یه گوش می‌شنوم فقط 

اگه پیش اومده راهنماییم کنید چکار کنم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشتو ساکشن کن بشورن واست شنیدم خوبهآب نره تو گوشت موقع حموملطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

ان شاءالله حاجت روا شی

من همش یه پام دکتره مشکلات خاصی دارم هیچی مثل سلامتی نیس اگه راحت آب میخوری اگه میبینی میشنوی راه میری جایت درد نمیکنه شکر گزار باش بعدش همه چیز و بسپار به خدا

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

عزیزم اگ عفونت باشه شستشو نمیدن و اصن خطرناکه.باید انتی بیوتیک بخوری تاخوب بشه.من دوهفته اموکسی ۵۰۰ خوردم تاثیر نداشت بهم اموکسی کلاو داد تاخوب شدم همونم کلی طول کشید

https://abzarek.ir/service-p/msg/2300366

من پرده گوشم عفونت کرد بخاطر استخر یک ماه درگیر بودم

کیپ هم شده بود؟

عزیزم اگ عفونت باشه شستشو نمیدن و اصن خطرناکه.باید انتی بیوتیک بخوری تاخوب بشه.من دوهفته اموکسی ۵۰۰ ...

عع به آموکسی کلاو داد دارم میخورم مداوم

منم پارسال اینطوری شده بودم برا دوتا گوش... فقط برو یه دکتر خوب.. من دو تا دکتر رفتم اولی یه پماد داد بعد گفت جلسه بعد بیا شستشو.. دومی دارونوشت و ازین چیزایی که اسپری میکنی تو بینی یکیش اسمش راویزون بود.. عفونت با شستشو نمیره خدای نکرده به گوشت اسیب نزنی فقط یه دکتر خوب برو

اگر ترشحش خیلیه برو ساکشن کن

ترشح ندارم فقط کیپ شده اذیتم روزای اول درد داشتم خوب شد

منم پارسال اینطوری شده بودم برا دوتا گوش... فقط برو یه دکتر خوب.. من دو تا دکتر رفتم اولی یه پماد دا ...

رفتم دکتر قطره برای عفونت گوش داده خوب نمیشه

منم پارسال اینطوری شده بودم برا دوتا گوش... فقط برو یه دکتر خوب.. من دو تا دکتر رفتم اولی یه پماد دا ...

چقدر زمان برد خوب شدی