2777
2789

مگه چه کاره ای ۳ تومن میدن فقط خواهر 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر شغل

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگر خرج اتوبوس یا مترو بیش از یک تومن نمیشه  حداقل دو تومن میمونه برات برا خورد خوراک معمولی

کجا زندگی میکنی یعنی خونه ی کی

قبوض رو کی پرداخت میکنه؟؟

من نظر شخصیم اینه هر کاری اگر خیلی سخت نباشه مثلا اگر ساعتهای طولانی روی پا نباشی  اگر خونه اجاره ای نباشه و بعد کسر رفت امد یه مقدار تو جیبت بمونی بازم خوبه

اگر خرج اتوبوس یا مترو بیش از یک تومن نمیشه حداقل دو تومن میمونه برات برا خورد خوراک معمولیکجا زندگ ...

جالبته اینجا تا با زبونم اون چهار روز عقب میافته تا نگم نمیدن

جالبته اینجا تا با زبونم اون چهار روز عقب میافته تا نگم نمیدن

چیو نمیدن حقوق رو؟

مگه قراردادی امضایی چیزی نیست بینتون

در هر حال اگر جسمی اذیت نمیشی هر حقوقی خوبه

این نظر منی هست که الان که به مشکل مالی برخوردم و یک تومن هم یک تومنه برام با تجربه این نظر رو به دست اوردم وگرنه منم قدیما میگفتم با ده تومن هم نمیرم سرکار نمیارزه

ولی الان حاضرم برا چهار پنج تومن هم. چون واقعا لازم دارم

چیو نمیدن حقوق رو؟مگه قراردادی امضایی چیزی نیست بینتوندر هر حال اگر جسمی اذیت نمیشی هر حقوقی خوبهاین ...

کلا من راضی نیستم چون خیلی زحمت میکشم آخر با زبون حقوق میگیرم