2777
2789
عنوان

اقدامی های آذر 96بیاین بحرفیم😍😛

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 183 پست

من سه سال ازدواج کردم پارسال یه سقط داشتم 

از عید به اینور اقدامم ولی نتیجه نمیده 

عکس رنگی انداختم ابان

این ماه هم نهم باید وریود میشدم ولی نشدم

هیچ علایمی نه از پری نه از بارداری ندارم

امروز بی بی زدم منفی بود

خیلی دلم شکست امید وار بودم چون پیچ خوردگی لوله ی راستم رفع شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم زود نیست من از17سالگی اقدامم هنوز 3سال گذشته باردارنشدم توهم اقدام کن انشاالله زود جواب بگی ...

ميدونين من نظرم اينه اگه زود اقدام كنيم اگه مشكلى باشع خدايى نكرده زود متوجه ميشيم و زود هم حلش ميكنيم حداقل سنمون بالا نميره

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
من 3سالو4ماه اقدامم8روز هم از پری گذشته ولی منفی اولین بارمم هست تاخیر افتادم عفونت و کیستو هیچی هم ...

منم حرف زدما هیشکی ندید😂

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
دقیقا منم؟مثل شما مرتب نزدیکی داشتم دوفاستونم خوردم 27 روزه پریود شدم البته یکی میگفت اگه تو اقدام ...

ینی میگی بخورم؟

امشب دقیقا 14 پریودمه

و دکتر گفته 2 دوره بخور تو هر دوره 10 روز 

من ماه پیش خوردم

این ماهم بخورم؟؟؟؟؟میترسم خوردنش نیازی نباشه و زود پریود شم باز

فقط راضیم ب رضای خودش همین😭
ميدونين من نظرم اينه اگه زود اقدام كنيم اگه مشكلى باشع خدايى نكرده زود متوجه ميشيم و زود هم حلش ميكن ...

موافقم 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
نمیدونم عزیزم... ولی فک نکنم ضعیفی بدن ربطی داشته باشه ب بارداری برو با دکتر مشورت کن بعد اقدام کن

اره حتما اين كار رو ميكنم

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

سلام من ٤آذر اقدام كردم فردا ميخوام برم آزمايش خون 

بيبي چك منفي زد برام امروز

خيلي هولم من😬😬😬🙈🙈🙈

خداجوووون مرسي كه تو بدترين لحظه ها وقتي صدات كردم جوابمو دادي تنهام نذاشتي
من سه سال ازدواج کردم پارسال یه سقط داشتم  از عید به اینور اقدامم ولی نتیجه نمیده  عکس&n ...

عزیزم منم ابان عکس انداختم 8 روز هم از موعدم گذشته ولی ازمایش منفی...انشااالله زودی زود جولب میگیری

من سه سال ازدواج کردم پارسال یه سقط داشتم  از عید به اینور اقدامم ولی نتیجه نمیده  عکس&n ...

عزیزم ان شالله باردار میشی ب زودی

منم سقط داشتم راستی پارسال

فقط راضیم ب رضای خودش همین😭
من دیگه نمیخورم دوفاستون... ماه پیش ده روز خوردم بسمه😆 زرتی پریود خان تشریف آوردن ، اصابم خورد شد ...

دوفاستون برا بارداری خیلی خوبه باردار نشدن شما ربطی به دوفاستون نداشت اگه لقاح اتفاق میافتاد دوفاستون خیلی کمک میکرد اگه دکترتون تجویز کرده قطع نکنید

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
ممنون كه نظرتونو گفتين... منم ميخوام نظراتو بشنوم مادرشوهرم ١٦ سالگى باردار شده بود خيلى عجيبه

عجیب نیس مخصوصا قدیم ترا...

مامان من ۱۶سالگی داداشم بغلش بوده...

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
عزیزم ان شالله باردار میشی ب زودی منم سقط داشتم راستی پارسال

همچنین شماعزیزم انشاالله زودی تیکر بارداریو بزنی