2777
2789

سلام خانما

برای ظرفشویی الجی چه مارک نمک و مایع جلا استفاده میکنین؟و از قرص استفاده میکنین یا پودر چه مارکی 

هر نکته ای هم میدونین که باید رعایت کنم لطف کنین بگین تازه کارم😆

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...

مایع ظرفشویی پریل که خودش جلا دهنده هم داره ونمک بوش

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولش فینیش داشتم الان پریل میگیرم. قرص هام تموم بشه ژل میگیرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم چون جنس تقلبی تو بازار زیاده فردا با شماره ۸۴۷۳۳ پشتیبانی ال جی تماس بگیر اونا خودشون مارکهایی که معتبره از نظرشون رو بهت میگن اگه برات مهمه.ولی من شخصا اهمیتی نمیدم قبلا فینیش استفاده میکردم الان آریل استفاده میکنم و فقط قرص تا بحال از پودر استفاده نکردم

من به آن میارزم که در این قربانگاه تو بدادم برسی تو نجاتم بدهی از غم بی همنفسی.تو به آن میارزی که گریه بارانم را به تو تقدیم کنم

من فينيش استفاده ميكنم قرص و نمك

از جايي ميخرم ميدونم اصله

قرص كوانتومي فينيش استفاده ميكنم ديگه احتياج به جلادهنده نيس

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

نصاب بمن گفت اگه ميخاي عمره ماشينت بيشتر شه از پودر اصلا استفاده نكن

گفت بهترينش همين قرصاي كوانتومي هست

گفت پودرو بريز سرويساتو بشور

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

توی خود ماشین که تحویل دادن از این قرصای ژله ای کوانتوم فینیش بودش میگن خوبه حالا خواستم ببینم شما چی میگین.

از جرم گیر هم استفاده کردین؟

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
توی خود ماشین که تحویل دادن از این قرصای ژله ای کوانتوم فینیش بودش میگن خوبه حالا خواستم ببینم شما چ ...

من ی ساله البته ماشینم بکو هست .فنیش استفاده میکنم هم نمک هم قرص و عااااااالیه 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
نصاب بمن گفت اگه ميخاي عمره ماشينت بيشتر شه از پودر اصلا استفاده نكن گفت بهترينش همين قرصاي كوانتوم ...

ب منم گفت اتفاقا ک پودر عمر دستگاهو کم میکنه 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
من یه مشکلی که دارم اینه که خیلی وقتا تمام قرص رو مصرف نکرده یعنی بعد از شستشو در که باز میکنم میبین ...

موقعی که میخوای ظرفها رو بچینی در جاپودری رو ببند که خیس نشه چون اگه خیس باشه قرص می چسبه بهش و حل نمیشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....