2777
2789
عنوان

فرهنگ مذهبی واقعی کجاست

100 بازدید | 10 پست

داخل هر مکان مذهبی همه سعی می کنن مذهبی باشن بعد داخل همون جور برخورد که فرهنگ هست مثلا بسیجی یسری از حرف های مستجن رو نمی گن سپاهی همینطور  وهذا الا هذا  چطور که این طور هست مگه لباس فرق می کنه تا لباس نه مثلا یعقه اخوندی جنبه مذهبی داره ویعنی فرد دوست به نوعی فرهنگ اسلامی رو رعایت کنه ولی عبا و عمامه لباس روحانیت هست یعنی فرد میخواد از ولایت فقیهی حمایت کنه حزب اللهی هاهم همینطور یقه اخوندی یعنی مذهبی هستم  بعضی روحانیون ومذهبی ها هستن که که پیراهنشون روی  شلوارشان مثلا سعید جلیلی من یه روحانی فقط عبا پوشیده و پیراهنش روی نبود این حزب اللهی شدن یعنی ادم بالغ باشه نه مهر نماز روی پیشانیش باشه         واسلام

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متدین اونه که رفتار و نیاتش مطابق دین و اخلاق دینیه.

اگر نه از صدر اسلام بیشتر  قاتلان و دشمنان پیامبر و اهل بیت ظاهر متدین داشتند و با توجیه دینی خون اهل بیت رو ریختند. به قول شاعر:

کشتند عابدان زرایین تو را حسین 

با اسم شرع و مصلحت و دین تو را حسین!

متدین اونه که رفتار و نیاتش مطابق دین و اخلاق دینیه.اگر نه از صدر اسلام بیشتر قاتلان و دشمنان پیامب ...

اینو منم که گفتم که

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم