2777
2789
عنوان

نامزدم پولداره و حالم بده

1070 بازدید | 10 پست

بچه ها من خودم باشگاه بدنسازی دارم و دانشجو آی تی ام 

شرایط مالی پدرم خوبه از نرمال بهتره

ولی ایشون ۳۰ درصد سهام یه کارخونه رو دارن و مشاور مالی یه شرکت دولتی هستن 

پدرشون خیلی روابط قوی تو سیاست دارن و من عصبی ام 

من دوست ندارم یه رستوران باهم میریم نگران باشم که یه وقت چیپ برخورد نکنم خودشم خیلی آدم باکلاسی هست رو اعصابمه این شرایط 

شاید مسخره باشه ولی واقعا دلم میخواست آدم معمولی تری بود که خیالم راحت بود 

الان فقط تو استرس هستم با اینکه خودم شرایط مالی خوبی دارم ولی منو چه به سیاست و اقتصاد اینا کلا از لحاظ عاطفی خیلی باهاش خوبم و عاشق همدیگه این ولی  از لحاظ کاری خیلی متفاوتیم

خودش منو می‌بره تو جمع دوستانش و همکارانش با افتخار از خانواده ام و خودم و دانشگاه و درسم  تعریف می‌کنه جلوشون ولی من حس میکنم اون لولش بالاتره 

و ممکنه خیانتی چیزی کنه 

بنظرتون فکرم اشتباهه!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم فکرت کاملا اشتباهه و با این اشتباه زندگیتو خراب نکن ک بنظرم پشیمونی دیگه سودی نداره بنظرم ...

اره من حتی ظاهر قیافه امم بهتره ولی چمیدونم آدمیزاده و صدتا فکر بیخودی

دوست عزیز همه ی مردها تاکید میکنم همه ی مردها حداقل فانتزی خیانت رو دارن  مگر کسی که از نظر جنسی مشکل داشته باشه یا از نظر مالی و یا یه سری پایبند های اجتماعی نتونه خیانت کنه ولی حداقل تو ذهن همشون هست پس بهتره زن مردی باشی که سرتره حداقل اینجوری دلت کمتر میسوزه

گول این زنای نصف عقل که ادعاشون میشه نه مردها ی خوب یا شوهرای اونا خیانت نمیکنن🤢 رو نخور این زنها پایین ترین ضریب هوشی رو دارن 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

چقدر مثل منی، منم تو بعصی موارد اعتماد به نفسم خیلی پایینه.اره اشتباهه سعی کن اینطور نباشی

اره به خودم میگم پس تو برازنده نباشی کی باشه 

ولی حس بدی میگیرم گاها

از کجا پیداش کردی😂

از تو تلگرام دوسال پیش 

بعد انقدر موقعیت اجتماعی و ظاهرمون به این کارا نمیخوره خجالت می‌کشیم بگیم به دوستامون 

میگیم پروژه داشتن پدرم و پدرشون و شریک بودن از اونجا آشنا شدیم😂