2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده🥹

361 بازدید | 33 پست

قرارمون این بود ماهی یه مبلغی بده برای خرجی 

و اینکه کارش دوره همیشه پیشم نیست کل خرجام باهمینه یعنی دکتر یا دندون پزشک دارو هام که هر ماه مصرف میکنم لباس بخرم مرطوب‌کننده ای چیزی بگیرم همشو باید با این سر کنم 

حالا نزدیک دوماهه بهم چیزی نداده داره ها ولی نمیده چجوری بهش بگم من به پول نیاز دارم و اینکه دیگه پول دکتر و دندون پزشک رو نمیتونم از خرجیم بدم؟ الان یه عصب کشی ۶ تومنه منم کل دندونام یا عصب کشی میخواد یا پر کردن 

پول داره و خیلی راحت میتونه بهم بده ولی نمیده و من باید از خرجیم که شاید دو ماه یه بار ده تومن بده خرج کنم تروخدا بگید چی بگم بهش🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزانه بگو پول بده مثلا روزی ۵۰۰ تومن

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بگو پول بده میخوام برم دکتر 

یعنی نمیدونه عصب کشی ۶ تومنه؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

خب بش بگو ... من واقعا نمیفهمم بعضی خانوما سریع برای همخوابی آماده ان اما نمیتونن نیاز مادی شونو بگن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹