2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز لق بذارید جایی خدایی نکردا اگر لرزید و خواب بودین اون بیفته صدا بده بلندشین

انقد سريع مياد تا به خودمون بيام تموم شده

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚
دعا کنید طولانی نباشه😢😭 زلزله با شدتای بالا چنان صدای وحشتناکی داره که ادم احساس میکنه زمین و زما ...

انشاالله كه بخير ميگذره نگران نباشيد

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚

بچه ها توکل کنید ب خدا نترسید آیت الکرسی بخونید فوت کنید ب خودتونو بچه هاتون صدقه هم بدید خدا حافظ همه ماست اگه مرگمون برسه هرجور ک باشه میریم خدایی ک کودک سه ماهه رو بعد 2 روز زیر آوار زنده نگهداره پس ارحم الراحمینه برید قشنگ نماز آبات و بخونید و از خدا بخوایید بلایای طبیعی رو از ایرانیان دور کنه

توروخدا برای آرامش همدیگه دعا کنیم.خیلی ترس داره.بیچاره کرمانشاهی ها چی کشیدن این چندوقت.خوابم میاداما میترسم بخوابم.خدایا خودت کمکمون کن.به دل پاک بنده های خوبت نگاه کن و از گناهای همه بگذر.الهی آمین.

ما هم اپارتمانیم همش تن و بدنم تو لرزه😢

منم اینقدر میلرزم نمیفهمم چمه قلبم که داره میاد بیرون خدا امشب به صبح برسون به خوبی خوشی:🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من سزاوار تغییرات مثبت در زندگی ام هستم خدایا شکرت 😊🤲🏻