2777
2789

بعد  ناهار یک حالت تهوع ریز میگرم 🥺، الان هم شیر کاکائو خونگی درست کردم همراه کیک خوردم زیاد هم نبود ,موقع خوردن هیچ حسی نداشتم  ، موقعی که تموم شد یهویی حالت تهوع شدید گرفتم  (حالت تهوعم کوتاه مدته )علائم خاصی هم ندارم, جدیدا اینجوری شدم..:)نیاز به دکتر هست یا خودش درست میشه؟🤷

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا حامله اییا معدت بهم ریختهیا سنگ کلیه دارییا سرما خوردی

عزیزم مجردم،سنگ کلیه ندارم،سرما هم فعلا نخوردم 🤷احتمالا معدن بهم ریخته..۲ تا چیز شیرین (شکلاتی) ممکنه معده رو بهم بریزونه؟

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

عزیزم مجردم،سنگ کلیه ندارم،سرما هم فعلا نخوردم 🤷احتمالا معدن بهم ریخته..۲ تا چیز شیرین (شکلاتی) ممک ...

عرق کاسنی اگه داری بخور بر معده خیلی خوبه

معمولا چیزای ترش معدرو بهم میریزه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

دقیقا مثل من ....من چند روز پیش ی ویروس گرفتا بووم شبیه سرماخوردگی شما سرما نخورده بودی؟؟؟

نه مامانم الان ویروسی شده، (همین ۲ روز پیش چون تو قطار بود) هنوز به من منتقل نشده ... (مال مامان منم مثل سرما خورده هاست)

عرق کاسنی اگه داری بخور بر معده خیلی خوبهمعمولا چیزای ترش معدرو بهم میریزه

ممنونم ❤️