2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی حالتی بهش شیر بده که کمی سرش بالا باشه و بعد از اینکه شیر خورد و اروغش رو گرفتی، 20 دقیقه توی سطح شیب دار نگهش دار.

ولی حتمن ببرش دکتر.

احتمالا رفلاکس معده ست که باید مراقبتهایی رو شما انجام بدی.

منکه دوباربردمش دکتروبی فایده بودوفقط گفتن شیراضافیه که میخوره

اما بعدش توچاییم آویشن باریک میریزم ومیخورم وخیلییییی بهترشده ودیگه خیلی کم بالامیاره

دنیاهمه هیچ واهل دنیاهمه هیچ      ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
توی حالتی بهش شیر بده که کمی سرش بالا باشه و بعد از اینکه شیر خورد و اروغش رو گرفتی، 20 دقیقه توی سط ...

اینارو هم رعایت میکنم گاهی انقدر تو مهمونی شیر میریزه همش میگن وای چقدر شیر میریزه لباس بقیه رو کثیف میکنه میگم تا چند ماهگیش اینجوریه؟

اگه شیر رو به حالت جهشی بیرون میده، رفلاکسش شدیده.

اگه شیر خودتونو میخوره که باید رژیم غذایی بگیرید که دکتر بهتون میده و اگه شیر خشک میخوره که دکتر واسش شیر خشکشو عوض میکنه و احتملا بهش رانیتیدین بده.

پسر منم رفلاکس داشت البته شدید نبود و تا 8 ماهگی هر 12 ساعت یه سی سی رانیتیدین میدادم