2777
2789
عنوان

بهم خوردن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 23 پست

دوستان کمکم کنید.من سال ۸۶یا ۸۷ یه پسری دوسته منو میخواست ک پسره و دوستم نزدیک خونه مادربزرگم زندگی میکردن من با دوستم خیلییی صمیمی بودم بعد دوستم دیگه اونو نخواست و رفت عاشق کسی دیگه شد و باهاش ازدواج کرد.من اون موقع راهنمایی بودم. بعضی وقتا اون پسر رو میدیدم و اون ب من خیلی زول میزد.چن سال بود ندیده بودمش ک دیروز با شوهرم تو ماشین بودیم داشتیم وارده کوچه مون میشدیم سر کوچه جلویه در همسایه مون دیدمش و اونم زول زد به من. منم با شوهرم رفتیم خونه مادرشوهرم ک روبروی خونه ما هستن. حالا امروز  صبح منو شوهرم جایی میرفتیم اونو سر کوچه دیدمش همش ب من نگاه میکرد. خیلی نگرانم ک بیاد زندگیمو بهم بزنه 

دوستان کمکم کنید.من سال ۸۶یا ۸۷ یه پسری دوسته منو میخواست ک پسره و دوستم نزدیک خونه مادربزرگم زندگی ...

اون با دوستت دوست بوده تو چرا ميترسي هيچ غلطي نميتونه بكنه چون اونم ميدونه شوهر تو ساكت نميشينه احتمال داره شكايت كنه ازش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کمکم کنید.من سال ۸۶یا ۸۷ یه پسری دوسته منو میخواست ک پسره و دوستم نزدیک خونه مادربزرگم زندگی ...

وا خب با شما دوست نبوده که

چرا باید زندگیتو خراب کنه؟؟؟؟

بعد هم مگه ازار داره اخه؟؟؟

به نظر من دیگه این چیزا عادی شدن واسه همه

وا خب با شما دوست نبوده که چرا باید زندگیتو خراب کنه؟؟؟؟ بعد هم مگه ازار داره اخه؟؟؟ به نظر من دی ...

آخه صبح ساعت ۱۰ تنهایی وایساده بود همش منو نگاه میکرد

من توی شهر کوچیکی زندگی میکنم چن سال پیشا با یه پسری دوست شدم ک ب یک ماه هم نکشید از شانس بدم همسایه مادربزرگم بود و صد در صد این پسره اون دوست پسر سابقم رو میشناسه همش نگرانم ک بره بهش بگه بیان ب شوهرم بگه و زندگیم خراب بشه.بخدا امروز تو مهمونی گند زده شد تو حالم

من توی شهر کوچیکی زندگی میکنم چن سال پیشا با یه پسری دوست شدم ک ب یک ماه هم نکشید از شانس بدم همسایه ...

نه عزیزم نگران نباش

از به هم خوردن زندگی تو چیزی به اون طرف نمیرسه که

نگرانیت بی مورده به نظر من

وسواس فکری داری عزیزم .

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار