سلام بچه ها یه سوالی داشتم ما یه همسایه ای داریم یه آقا و پسرش واحد بغلی ما زندگی میکنن ک آقا مجرده حالا نمیدونم طلاق گرفته یا زنش مرده فقط میدونم تنهاست ولی متاسفانه صبحا ک بچش نیست هی صدای رابطه ازخونشون میاد و یه خانوم دیدم ک صبحا میره اونجا تا اینجاش میگم به من ربطی نداره ولی خیلی سروصدا میکنن خیلییی قشنگ صدای خانومه تو اتاق ما میپیچه ماهم بچه کوچیک داریم میشه شکایتشو به صاحبخونش کنیم ک بیرونش کنه چون واقعا بخاطر صداهاش اذیتیم 😢
گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یجوریم میبینمش حالم بهم میخوره فقط دلم میخواد نباشه
والا بیست ساله ازدواج کردم تاحالاصدایی ازم درنیومده
بنظرم اینا الکی اینقدرصدادرمیارن شکایت کنید ازشون
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
فقط خدا رو شکر کن که مستاجرههمسایه ی من صاحب خونه س و اینجور صدا ها میادخیلی سخته
چقد مردم بی حیا شدن واقعا حداقل میتونن آهنک بزارن بعد متراژ خونه های ما بزرگه و فقط یه دیوار اتاق خواب مشترکه و سرویس بهداشتی بقیه خونه اصلا صدا همسایه ها نمیاد و نمیره خوب ببرش تو اونیکی اتاق حس میکنم ازعمد اینجوری میکنه مخصوصا خانومه
گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
صدرصد عمدا اینکارومیکنه شما هم اون تایم درشان ومحکم بالگدبکوبید
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭