2777
2789
عنوان

همسایه ای ک مجرده و رفت و آمد تو خونش زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 42 پست
شوهرم یبار بهش گفته که ما بچه کوچیک داریم اتاق خوابتون عوض کنید باید بفهمه منظورش چیه ولی اصلاااا بر ...

پس هیچی بیرونش کنید گورش گم کنه اولش گفتم مجرده گناه که نکرده کامنتای بعدی خوندم فهمیدم هرزه ست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوریم میبینمش حالم بهم میخوره فقط دلم میخواد نباشه

والا بیست ساله ازدواج کردم تاحالاصدایی ازم درنیومده

بنظرم اینا الکی اینقدرصدادرمیارن شکایت کنید ازشون

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزم حتما اول به خودش بگید و بگید صبح ها صدا میاد که متوجه بشه بگید لطفا صدا تون دیگه نیاد و گرنه م ...

خیلی پرویه شوهرم غیرمستقیم گفته بهش 

من به شوهرم میگم به صاحبخونش بگو میگه نمیشه بخاطر این چیزی بگم فک کنم روش نمیشه باید خودم زنگ بزنم مدیر ساختمون بگم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
فقط خدا رو شکر کن که مستاجرههمسایه ی من صاحب خونه س و اینجور صدا ها میادخیلی سخته

وای خدا باورم نمیشه مردم حیار و غورت دادن قی کردن... اخه این دیگه خیلییی چیزه خصوصیه چجوری روشون میشه تا الان فکر میکردم از بی حواسیه نگو کلا بیخیالن یسریااا

فقط خدا رو شکر کن که مستاجرههمسایه ی من صاحب خونه س و اینجور صدا ها میادخیلی سخته

چقد مردم بی حیا شدن واقعا حداقل میتونن آهنک بزارن بعد متراژ خونه های ما بزرگه و فقط یه دیوار اتاق خواب مشترکه و سرویس بهداشتی بقیه خونه اصلا صدا همسایه ها نمیاد و نمیره خوب ببرش تو اونیکی اتاق حس میکنم ازعمد اینجوری میکنه مخصوصا خانومه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پس هیچی بیرونش کنید گورش گم کنه اولش گفتم مجرده گناه که نکرده کامنتای بعدی خوندم فهمیدم هرزه ست

نه بابا کلا یجوریه آقاهه 

والا بیست ساله ازدواج کردم تاحالاصدایی ازم درنیومدهبنظرم اینا الکی اینقدرصدادرمیارن شکایت کنید ازشون

اره خیلی جیغ میزنه چخبره خب من خوابم باصداش ازخواب بیدار میشم😕

وای خدا باورم نمیشه مردم حیار و غورت دادن قی کردن... اخه این دیگه خیلییی چیزه خصوصیه چجوری روشون میش ...

من قبلنا هی آهنگ بلند میزاشتم تو اتاق ک بفهمه صدا میره گفتم شاید نمیدونه بعد دیدم نه براشون مهم نیست

اره خیلی جیغ میزنه چخبره خب من خوابم باصداش ازخواب بیدار میشم😕

صدرصد عمدا اینکارومیکنه شما هم اون تایم درشان ومحکم بالگدبکوبید

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
وای خدا باورم نمیشه مردم حیار و غورت دادن قی کردن... اخه این دیگه خیلییی چیزه خصوصیه چجوری روشون میش ...

راحت و بیخیال

تو حمام صدای یکی نه قشنگ ۵ تا با هم

همسایه دعوا کرد باهاش گفت صیغه کردم اینم مدرک

هیچ کاری نشد بکنیم

هر روز یه رنگ میاد تو ساختمون

مشت بزنین به دیوار

باشه😂😂فعلا چندروزه نیومده فردا اگ اومد و صداشون اومد هم مشت میزنم هم همون لحظه مدیر ساختمون خبر میکنم