2777
2789

درس  میخونید؟ چقدر؟ من میدونم که دارم خودمو دو دستی بدبخت میکنم ولی ساعات مطالعم نیم ساعتم در روز نیست. مشکل استفاده از گوشی هم نیست اصلا در طول روز گوشی کنارم نیست کتاب بازه ولی من تو افق سیر میکنم یا میرم کتاب خونه بدون گوشی و هیچی بازم درس نمیخونم. ارزوی مرگ دارم با این حجم از بی انگیزگی. رشته درسیمو دوست ندارم. سه ساله که حالم ازش بهم میخوره...🤦

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور اصن نمی‌خونم ولی اذیتم نمیشم چون هدفم چیز دیگه ای هست

من واقعیت رو بخوام بگم از درس متنفرم این رشته رو هم به اجبار بابام رفتم. الانم خودم هیچ استرسی برای کنکور ندارم مشکل خانواده و سرکوفتاشه. که هی میرن میان وای مگه تو کنکوری نیستی چرا بیکار و ریلکسی. از یه طرف فامیل کنکوری زیاد داریم که قبول بشن کار من تمومه🤦

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

من واقعیت رو بخوام بگم از درس متنفرم این رشته رو هم به اجبار بابام رفتم. الانم خودم هیچ استرسی برای ...

رشته چی

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

من 😂😂میخونم ولی در حد ۵.۶ساعت بعضی روزا ۸ساعت

خیلی خوبی میخونی دمت گرم بابا. من از اول ابتدایی تاحالا جمع ساعت مطالعم هشت ساعت نشده😂 موفق باشی

خیلی خوبی میخونی دمت گرم بابا. من از اول ابتدایی تاحالا جمع ساعت مطالعم هشت ساعت نشده😂 موفق باشی

👌بخونی استرست کم میشه میبینی زیاددهم سخت نیست عادت میکنی بابا در حد۵ ساعت بخون حداقل شبانه میاری

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂