2777
2789
178

ماشالا

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه سلام هم قد🤝

درستوبخون

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!

وای چه گوگولییی

تو کل فامیل پدری و مادری فقط من اینجوریم تمااااام عمه هام عموهام خواهربرادرام بابام با۶۵سال سن بچهای عموهام خاله ها داییا همگی بالای ۱۶۵قد دارن من نمیدونم چرا اینجوری موندم البته بدنیااومدمم ریز بودم کلا یک و نیم کیلو بودم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
درستوبخون

خیلی خوندم

ولی هیچ امیدی ندارن

مطمئنم یکشنبه امتحانمو خیلی بد میدم

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

تو کل فامیل پدری و مادری فقط من اینجوریم تمااااام عمه هام عموهام خواهربرادرام بابام با۶۵سال سن بچهای ...

خوبه که 

گوگولی و تو دل برو

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

خیلی خوندمولی هیچ امیدی ندارنمطمئنم یکشنبه امتحانمو خیلی بد میدم

انسان به امید زندست مهم اینه که تلاشتو بکنی 

۱۶۰

با وزن ۵۱😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤