2777
2789
عنوان

کارت شوهرم دست خواهر شوهرمه🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 60 پست
همیشه براش خرج میکنه، حالا یه مدته دستش باز تر شده بیشتر میده بهشمنم چیزی بگم میگه خب خواهرمه🙄

نه خب بده

ولی حساب شده

پس فردا تو زندگیش برای تو کم بذاره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت هدیه میداد بهتر بود

او معلومه که شوهرت و خونوادش خیلی خواهر شوهرتو دوست داره و ناز نازیه؟

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

شوهرت همین کار برای شما میکنه؟

آره برا منم هرچی بخام میخره، البته یه مدت دستش تنگ بود کمتر میداد الان وضعش خوب شده به خونوادشم خیلی میرسه🥴

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

عزیزم اگه شوهرت پشتت نیست و درکت نمیکنه 

بنظرم همین الان بلندشو از همه کارتای شوهرت عکس بگیر داشته باش وقتی اینجور کرد دیگه مخالفت نکن همون اوله کاری هرچی توش پول هستو بریز به کارتی که دست خودته 1 2 تومن تهش بزار برا اون خرج کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره برا منم هرچی بخام میخره، البته یه مدت دستش تنگ بود کمتر میداد الان وضعش خوب شده به خونوادشم خیلی ...

زیاده روی تو هیچی خوب نیست نهایت سه تومن می‌ریخت تو کارتش میگفت آبجی هر چی میخای برا خودت بخر تو این دوره هر چی هم درآمدتون خوبرباشه باید فکر آینده هم باشید شما که همسرش هستی الان نه ولی تو ی فرصت مناسب اینا رو بهش بگو

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
شوهرت ب تو هم میده کارتشو؟ ب نظرم لزومی نداشت کارت بده بهش

آره میده

منم میگم، اینطوری میگم که بد عادت میشه و فردا خودش پول نداشت اذیت میشه و فلان

میگه عب نداره فعلا بزار خوش باشه، گوش نمیده

آره برا منم هرچی بخام میخره، البته یه مدت دستش تنگ بود کمتر میداد الان وضعش خوب شده به خونوادشم خیلی ...

اگه داره و نیازهای شما رو تامین میکنه زیاد سخت نگیر بزار به خانوادشم کمک کنه ولی خب تو این سن همینجوری بخواد اینهمه پول به خواهرش بده خواهرش بد عادت میشه فک میکنه وظیفه شماست نه لطف 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
زیاده روی تو هیچی خوب نیست نهایت سه تومن می‌ریخت تو کارتش میگفت آبجی هر چی میخای برا خودت بخر تو این ...

میگم ولی مدلش انگار همینه

مثلا سهماهه باردار بودم رفته بود ماشین شارژی گرفته بود، هنوز بچم دنیا نیومده ها🫤

اگه داره و نیازهای شما رو تامین میکنه زیاد سخت نگیر بزار به خانوادشم کمک کنه ولی خب تو این سن همینجو ...

والا خیلژ پرروعه خواهرش، مثلا خود شوهرم بگه بالا چشت ابروعه میپره بهش

تازه شوهرم فهمیده دوست پسرم داره، میگه میخام بیشتر بهش محبت کنیم بذاره کنار پسر مسرو، فک کرده به همین سادگیه

چ برادرایی. من تا جایی ک یادامه داداشام ازم پول گرفتن

دقیقااا

من حتی هزاری مدیون بردارم نیستم

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه