2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد میانی رو با هر چی داری درست کن

مثلا پیاز داغ کن ، مرغو تکه های ریز کن اضافه کن تفت بده ادویه بزن اگه داری هم فلفل دلمه ، هویج اینا خرد کن اضافه کن

نداری هم همونو بپیچ لای نون سرخ کن تو روغن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مثل این میمونه که آبگوشت بدون نخود لوبیا بپزییا بدون سیب زمینیاین توهین رو به جنوبی ها نکننننننننننن ...

ببخشید قصد توهین نداشتم🥲💔

فقط خیلی هوس کردم شرایط ندارم برم سیب زمینی بخرم الان

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

می تونی عین مواد ماکارونی درست کنی 

پیاز داغ و مرغ ریز یا نواری باریک خرد شده و فلفل دلمه و قارچ و ذرت و کمی پنیر و ادویه و رب و وقتی آبش کشیده شد بذاری بین نون لواش و سرخ کنی 

میتونی مرغ رو هم بپزی و ریش کنی و با مواد بالا ترکیب کنی و بذاری بین نون لواش 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ببخشید قصد توهین نداشتم🥲💔فقط خیلی هوس کردم شرایط ندارم برم سیب زمینی بخرم الان

کاریه که شده

لواش داری یا اونم میخوای با نون باگت سمبوسه درست کنی؟ 🤣

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بگو برای کدوم استانی تا با غذاهاتون جواب این سوالت رو بدممممممممم

وا عزیزم چته گارد میگیری حالت یه غذاس دیگه گفتم که قصد توهین نداشتم فقط هوس کردم گفتم شاید بشه درست کرد😏😏😏😏

مواد میانی رو با هر چی داری درست کنمثلا پیاز داغ کن ، مرغو تکه های ریز کن اضافه کن تفت بده ادویه بزن ...

مرسی عزیزم لطف کردی❤️ خوشمزه میشه ؟

وا عزیزم چته گارد میگیری حالت یه غذاس دیگه گفتم که قصد توهین نداشتم فقط هوس کردم گفتم شاید بشه درست ...

شوخی بودددددددرررررراساسلسدساستیخیتستسوخسختت

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

پیاز سرخ کن فیله مرغ ریش ریش شده رو همراه ادویه بهش اضافه کن قارچ و فلفل‌ دلمه و پودسیر هم بهش بزن

ممنونم از لطف کردید❤️👌🏻

می تونی عین مواد ماکارونی درست کنی پیاز داغ و مرغ ریز یا نواری باریک خرد شده و فلفل دلمه و قارچ و ذر ...

وای مرسی عزیزم امتحان میکنم حتما لطف کردی😍👌🏻