2777
2789
عنوان

اعتبار سنجی قلم چی😭لطفا بیاین

583 بازدید | 13 پست

من همیشه زیستو دوازدهم بین 60 تا 90 میزنم امروز برای اولین بار اعتبار سنجی داشتم اصلا نمیدونستم زمان داره

از 10 تا 7 تاشو زدم ولی میدونم یکیش غلط بود بعد اومدم برگردم بقیرو بزنم اونم درست کنم دیدم تایمش تمومه الان بهم تراز نداده😭😭باید چیکار کنم آزمونهای بعدی چطور بزنم که قبول بکنه کسی تجربه ای داره؟ ممکنه دیرتر بده ترازو؟ من ساعت 9 آزمون دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آزمونای بعدم حواست باشه ۱۰ تا سؤالش چه زیست باشه چه ریاضی باشه هردرسی باشه کلا ۱۰ دقیقه وقت داره و تو باید تو اون ۱۰ دقیقه به سوالایی که مطمئنی جواب بدی که غلط نشن و حداقل ۷ تا درست باشه.

و اینکه انتخاب درسشم خیلی رندومه ممکنه ۲بار پشت سر هم زیست بدن دقعه بعد یهو فیزیک بدن

خانوم دکتر آیندتونم👩‍⚕️🫀

کارنامه معادل چیه؟ تاحالا نشنیدم

راستش خیلی از پارسال یادم نمیاد ولی فک کنم اینجوری بود که یکی که درصداش به تو نزدیکه تراز اونو بهت نشون میدن که یعنی میخوان بگن اگه اعتبارسنجی رو قبول میشدی ترازت مثل این میشد. بعد یه چیزی شاید تو سایت نیاد اگه نیومد از تو اپلیکیشن کانونی ها نگاه کن

خانوم دکتر آیندتونم👩‍⚕️🫀

برای مشاورم باید ببرم میترسم فکر کنه تقلب کردم

خب اون مشاور اگه ازت شناخت داشته باشه باتوجه به آزمونای قبلیت و تلاشی که این دو هفته داشتی باید بفهمه که تقلبی نکردی

خانوم دکتر آیندتونم👩‍⚕️🫀