2777
2789
عنوان

دروغ گفتم بهش خدا منو ببخشه

168 بازدید | 25 پست

تو یکی از لاینای ارایشگری دارم اموزش میبینم

یکی از هم کلاسیام قرار بود بیاد خونمون براش خدمات انجام بدم

اولش گفتم باشه،بعد هرچی دوتا دوتا چارتا کردم دیدم

چون خونمون زیر زمینه خجالت می کشم

برا همین الکی گفتم دستگاهم خراب شده💔عذاب وجدان گرفتم

ولش کن بابا😐اسی تایپک اخرمو گز بزن🤍✨

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میبردی آرایشگاه خب چرا توخونه؟ 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

اره خب بایدم عذاب وجدان بگیری.. دروغ گفتی. بدتر اینکه میخواستی مثلا جای زندگیتو نشون ندی.. اتفاقا زیر زمین هم خوبه مگه چشه.. حتما باید بالای زمین یا تو قصر باشی فرقی نداره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اره خب بایدم عذاب وجدان بگیری.. دروغ گفتی. بدتر اینکه میخواستی مثلا جای زندگیتو نشون ندی.. اتفاقا زی ...

خب خجالت کشیدم،همش یه خوابه

حتی اتاقمم درست حسابی نیست،اینجا اکثریت پولدارن

ماهم از شهرستان اومدیم وسیله زیادی نیاوردیم با خودمون

میگفتی اینجا محل کار و تمرین نهاما جدا خجالت نکش زندگی کی الان خوبه؟همین که یه سقف بالاسرته خداروشکر

چطوری اخه،میفهمه محل زندگیمه وسیله هست توش

خب اونا پولدارن

من حتی اتاقمم درست و حسابی نیست

نمیشد بابا🥲زشته که،بعدم باید یه عالمه وسیله هلک هلک با خودم بردارم ببرم اون سر شهر

ولی اعتماد بنفس داشته باش اون باتو رفیقه و دوسته ن با خونتون بعدش بنظرم خونه مرتب و تمیز مهمتر از هرچیزیه