2777
2789
اگه قهر اینا کردین که ول کن دعانویس و اینارو برو باهاش حرف بزن و معذرت خواهی کن اگه مقصر تویی

ما دونفر مقصریم من رفتم برا اشتی چند بار حتی جلوی جمع ازش عذر خواستم اما اون منو تحقیر کرد و قبول نکرد برگرده 💔🥲بااینکه عاشق هم بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دونفر مقصریم من رفتم برا اشتی چند بار حتی جلوی جمع ازش عذر خواستم اما اون منو تحقیر کرد و قبول نک ...

ولش کن پس خودش پشیمون میشه برمیگرده 

اگه واقعا دوست داشته باشه

الکی پولتو حروم نکن برا دعانویس 

پس تو قرآن که راجب سحر و جادو نوشته چی

اون زمان ها بوده

الانیا همه دوران 

این و کسی داره بهت میگه که یک سال هر شهری رفت هر دری زد کلی پولامو بالا کشیدن دست به چه کارهای خنده دار و مسخره که نزدم ناچار بودم ذهنم منطقی کار نمی‌کرد کلا منطقم کور شده بود

تا جایی که به خودم اومدم دیدم فقط آلوده شدم و همه چیم رفت

فقط دست به دامن خدا شدم نمازم و اول وقت خوندم

برای خدا نامه نوشتم

هر صبح و شب شکرگذاری کردم بابت داشته هام

تمرکزم رو از نداشته هام برداشتم و به خود خدا به طور معجزه آسای زندگیم خیلی بهتر از تصوراتم شد

تو هم فقط دل بده بخدا به خودش قسم برات معجزه میکنه صبر داشته باش میدونم سخته

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
اون زمان ها بودهالانیا همه دوران این و کسی داره بهت میگه که یک سال هر شهری رفت هر دری زد کلی پولامو ...

النیا همه دروغ

من هم خودم و با این حرفا راضی میکردم که تو قرآن هست و میرفتم سراغ دعانویس بعدی

حتی تو نت سرچ کردم ملیحه اومد که با بخور دعا مینویسه میلیون میلیون بخور میخریدم 

و به دستورات مسخرش ماهی بزرگ میخریدم خاک میکردم تو دل زمین

نگو سایت کلاه برداری بوده فقط دنبال فروش بخور بودن

و یه زنه تو همدان یه نعل اسب ب درد نخور ۵میلیون باهام حساب کرد

تا صبح از حماقتام بگم کم گفتم

تو خود قرآن هم نوشته هیچ نیرویی بالاتر از خداوند نیست و امید به کس دیگه شرکه

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹