2777
2789

خانما من پسرم پنج سال و نیمشه یک ماه پیش مریض شد تب و ابریزش چرک خشک کن دکتر داد بهش بهتر شد باز دوهفته پیش شروع کرد سرفه باز دکتر چرک خشک کن آموکسی کلاو داد با ایبو پروفن سرفه هاش قطع شد الان از دیروز صبح تب کرده تا همین الان چیکار باید بکنم باز دارم بهش چرک خشک کن میدم میشه راهنمایی کنین؟امسال تازه داره میره پیش دبستانی همش مریضههه از موقع مدرسه ها

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

باباشم نیس تقریبا دست تنهام

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

اگر به اینایی که میگم اعتماد کنی خوب میشههه

ویروسه دیگه تو جونش مونده

باید بهش شربت هانی گارد بدی واسه سرفه گلو درد تب و علائم ویروس و بی حالی 

برونکُلد واسه سرفه و ویروس و ابریزش

قرص کوریزان هم واسه همین ویروساست

دمنوش اویشن و عناب

اگر تب کرد از دست پاشویه کن چون زودتر دمای تب میاد پایین دوتا دستاشو بنداز تو کاسه اب سرد نه یخااااااا سرد یخ نهههه سرد!

یا نه حوله بذار اگر دوست داری رو دستاش

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اینه از دیروز دوباره مریض شده؟؟

خب توی پیش دبستان یا مهد ویروس دیگ گرفته

بهش بروفن رو بده تبش اگر خیلی زیاده

ولی سعی کن استامیوفن رو بدی

بروفن وقتی باشه ک تبش خیلی داره میره بالا 

و اینکه

۳ روز دوره تب ویروسی هستش و باید حواست باشه داروهارو سر وقت بدی حتی اگر تب نداشت

یعنی استامیوفن رو سر وقت بده حتی تب نداشت توی این ۳ روز

ک یهو غافلگیرت نکنه

سال بعد حتما حتما

واکسن بزن بهش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگر به اینایی که میگم اعتماد کنی خوب میشهههویروسه دیگه تو جونش موندهباید بهش شربت هانی گارد بدی واسه ...

عزیزم ممنونم بابت راهنماییت ی دنیال لطف کردی چشم 

برات صلوات میفرستم

بچه منم پیش دبستانیه. ی دوره کلاو دادم بازم از شدت سرفه نمیتونه بخابه. دوباره باید ببرم دکتر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

سرخود بهش انتی بیوتیک نده عزیزمببر دکتر

کلا تو راه دکترم از مهرماه بخدا هربارم داره آنتی بیوتیک میده

اگر به اینایی که میگم اعتماد کنی خوب میشهههویروسه دیگه تو جونش موندهباید بهش شربت هانی گارد بدی واسه ...

تو رو خدا سر خود دارو تجویز نکنیددددد

چرا فکر می‌کنید انقدر علمش رو دارید که تو کار پزشک و داروساز دخالت کنید

خیلی از این دارو ها اگه دوزش جابه‌جا بشه میتونه باعث مسمومیت برای بچه ها بشه خیلی دارو ها با هم دیگه تداخل داره جان من از خودتون تجویز نکنید

شما هم بچتون ببرید دکتر باور کنید این بهترین کاره

منظورت اینه از دیروز دوباره مریض شده؟؟خب توی پیش دبستان یا مهد ویروس دیگ گرفتهبهش بروفن رو بده تبش ا ...

بله دقیقا از دیروز باز شروع شده تبش بهش شیاف میزدم از دیشب دیگ نزدم شیافو پروفن و چرک خشک کن میدم

پروفن و چرک خشک کن رو ادامه بده

باش ممنونم عزیزم