2777
2789

ترو خدا کسی میدونه بگه من نیاز به راهنمایی دارم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

اخرای دی یا اوایل بهمن هست اشتباه نکنم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اخرای دی یا اوایل بهمن هست اشتباه نکنم

مگه بهمن نباید رفت دانشگاه؟ یا تازه اون موقع وقت ثبت نامه؟

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیلانی هستی؟ درمورد تاپیک کراشت 😂کراش منم هم شهری شماس ولی خب بعد 3 سال بلاخره فراموشش کردم 🤣💔

نه عزیزم ولی رشته ای که میخام بخونم دانشگاه گیلان دارتش 

یا خدا ۳ سااال من بعد دو روز دیگه کراشم تو ذهنم از بین رفت😑🤣

نه عزیزم ولی رشته ای که میخام بخونم دانشگاه گیلان دارتش یا خدا ۳ سااال من بعد دو روز دیگه کراشم تو ذ ...

اهان

وای 🤣🤣 اره سخت بود فراموش کردنش 

ولی خب ذهنم پذیرفت هیچ جوره بهش نمی رسم 🤣💔

ولی هنوز با خالش دوستم 

هم دیگرو فالو داریم 😂💔

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

سال پیش۲۸دی دفترچه تکمیل ظرفیت منتشرشده بود

بعد شرایطش چجوریه من انتخاب رشته برا مهر انجام دادم ولی بد انتخاب رشته کرده بودم و خلاصه ی دوتا رشته آزاد قبول شدم الانم دانشجو ی دانشگاه آزادم ولی میخام انصراف بدم باز میتونم برا اون موقع اقدام کنم؟

اهانوای 🤣🤣 اره سخت بود فراموش کردنش ولی خب ذهنم پذیرفت هیچ جوره بهش نمی رسم 🤣💔ولی هنوز با خالش د ...

خیلی سخته😂 

عزیزمممممم ایشالا ی مورد بهتر نصیبت شه

بعد شرایطش چجوریه من انتخاب رشته برا مهر انجام دادم ولی بد انتخاب رشته کرده بودم و خلاصه ی دوتا رشته ...

جزئیات وب طورکامل نمی دونم دراین موردازآموزش دانشگاه بهتره سوال کنین 

جزئیات وب طورکامل نمی دونم دراین موردازآموزش دانشگاه بهتره سوال کنین

جواب نمیدن متاسفانه منم خیلی دورم از لحاظ جغرافیایی نمیتونم برم تا اونجا

مگه بهمن نباید رفت دانشگاه؟ یا تازه اون موقع وقت ثبت نامه؟

من خودم پارسال شزکت کردم اشتباع نکنم همین موقعی ک گفتم اومد و نتابج ذیر اعلام کردن گفتن برین از مهر بیاین چون تعدادتون کمه.

بازم تو گوگل نگاه کن

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت