2777
2789

دوستان گلم سلام

من عقد کرده هستم ولی بنا به دلایلی چند بار تاریخ عروسی رو خودم جابه جا کردم

همسرم یک خونه ۴۸ متری داره 

پدرم به همسرم گفته خونه کوچک  هست و جهیزیه دختر من تو این منزل جا نمیشه پس بهتره اینجا رو رهن بدی و یک جای بزرگتر رهن کنی تا خونه بزرگتر بخرید

از طرفی همسر من به شدت به بزرگتر احترام میذاره ولی میدونم کاملا مخالف و دوست نداره مستاجر باشه

وقتی دید پدرم کوتاه نمیاد (چون خیلی چشم و هم چشمی تو فامیل پدرم زیاد و جهیزیه سنگین میدن) گفت خوب شما جهیزیه سبک بدید بقیه پول رو بدید به خودمون ما خونه بزرگتر بخریم و به نام من کنه (چون پدرم کمک کرده) یا به نام هردو

بازم پدرم قبول نکرد دلیلش هم این که نمیشه به همه توضیح داد که من پولش رو به شما دوتا دادم و کم کاری تو جهیزیه نکردم و همین طور میگن اگر جهیزیه خوب و کامل باشه تا چند سال نیاز به چیزی ندارید و پول پس انداز میکنید

حالا بین شوهرم و پدرم موندم چوم شوهرم فقط میگه چشم ولی به شدت تحت فشار امروز فشارش رفته بود بالا😣😣😣

ببخشید طولانی شد خواستم یکجا تایپ کنم

لطفا راهنماییم کنید 

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

بحث بین پدر و شوهرته ..شما این وسط چیکاره ای ؟ چرا شما رو حساب نمیکنن؟شما میخوای تو اون خونه زندگی کنی و از وسایل جهاز استفاده کنی ..شما باید نظرتو بگی این وسط

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث بین پدر و شوهرته ..شما این وسط چیکاره ای ؟ چرا شما رو حساب نمیکنن؟شما میخوای تو اون خونه زندگی ک ...

پدرم به شدت قدرتمند و من هم تک دخترم 

کلا حساب نمیام😣😣😣😣

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

طرف شوهرت باش

جهیزیه شیک مارک اما سبک بردار خونه رو شلوغ نکن

من باشم هیچ جوره قبول نمیکنم با پول بابام خونه بخریم حتی اگه ب اسم خودم باشه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
بهتره با پدرت صحبت کنی که اینقد به شوهرت فشار نیاره

صحبت میکنم ولی توان قانع کردنش رو ندارم😣😣

حرف پدرتون بی منطق نیست خودتون هم تو خونه اونقدر کوچیک اذیت میشید...فشار همسرت چرا رفته بالا ؟ خونه رو رهن میدید یه مقداری میگذارید روش اگر پول نداره نگران نباشید از پدرتون قرض بگیرید با استفاده از کادوهای عروسی پس بدید...انقدر موضوع پیچیده ای نیست که شوهرت بهش فشار بیاد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
پدرم به شدت قدرتمند و من هم تک دخترم  کلا حساب نمیام😣😣😣😣

از طریق مامان وارد شو

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!