2777
2789

یکی نی نی یار تگ کنه تو رو خدا .

نمیخام تعلیق شم میخام بترکم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا روال خوش میگذره

ممنون درس دارم نمیتونم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

تو گوگل سرچ کن« روال چت» سریع بیا عزیز دلم😍😁❤️

روال کجاست

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بتركون ديگه چيه همون فقط تعليق شدنه ديگه تعليق ميشي تاپيكات ميمونه مدل ديگه اي نداريم!

نه فرق می‌کنه

تعلیق باز میتونی وارد کاربری شی ولی ترکیدن نه 

ممنون درس دارم نمیتونم

نداریم فقط تعلیق داریم که میتونین وارد کاربری بشین اعلان و پیام رو باز کنین ولی نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین تعلیق کنم؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نداریم فقط تعلیق داریم که میتونین وارد کاربری بشین اعلان و پیام رو باز کنین ولی نمیتونین پست بذارین ...

آره تعلیق کنید ممنونم 

نداریم فقط تعلیق داریم که میتونین وارد کاربری بشین اعلان و پیام رو باز کنین ولی نمیتونین پست بذارین ...

سلام خسته نباشیدخیلی ازشماناراحت هستم

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

عزیزم میشه مشکلمو مطرح کنم خدمتتون

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍