2789

بیشتر از سه هفته که با شوهرم دعوا کردم و قهر اومدم خونه مامانم تو این مدت شوهرم چند روز پیش بهم پیام داد که جواب ندادم ولی بعدش اومد خونه مامانم شروع کرد به حرفایی که من انتظار نداشتم کنارشم دروغ می‌گفت ینی قشنگ میخواست منو بد جلوه بده پیش خانوادم و خودشو تبرئه کنه اصلا حس کردم واقعا بعد چهار سال الان می‌شناسمش 

چرا اون همه دروغ گفت که منو بد جلوه بده واقعا هدفش چی بوده اصلا هنگ کردم از حرفاش

طبیعیه ادم وقتی ببینه داره غرق میشه همه رو با خودش فرو میبره تو آب از ادما زیاد توقع نداشته باش ادما واقعا جای منافعشون وسط باشه هیچکسو نمیشناسن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت دعواتون چی بوده ؟؟ اخلاق خودت چجوریه شوهر کثافت منم هر وقت دعوامون میشه فقطط بد منو میگه

دروغ گو بد قول بچه ننه به حرف خانواده تو چند تا تاپیک قبل هم دلیل دعوا رو گفتم

بعضی آدم ها رو فقط تو عصبانیت می شه شناخت که چقدر می تونند بی ذات و بد باشند یعنی تو اون لحظه حس می کنی هر کاری حاضرند بکنند تا طرفشون آزار بدن 

چشمشون رو همه چیز می بندند و دهنشون باز می کنند

الهم عجل لولیک الفرج

شوهر منم یبار جلو دختر خالم و شوهرش به دروغ گفت این غذا نمیپزه.

حالم ازش بهم خورد.

خیلی ناراحت شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

طبیعیه ادم وقتی ببینه داره غرق میشه همه رو با خودش فرو میبره تو آب از ادما زیاد توقع نداشته باش ادما ...

اصلا انتظارش و نداشتم ینی خواسته منو بد کنه خانوادم بگم تقصیر توه پاشو برگرد سر خونه زندگیت ینی همچین هدفی داشته ؟؟؟؟

اصلا انتظارش و نداشتم ینی خواسته منو بد کنه خانوادم بگم تقصیر توه پاشو برگرد سر خونه زندگیت ینی همچی ...

خب بستگی داره ک خودشم خواسش این بوده ک شما برگردی یا نه و اینکه یجورایی صایع شده جلو خونوادت خواست خودشو تبرئه کنه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
خیلی بده آدم حس بدی میگیره این دروغا رو میشنوه

به لجن کشیدمش همونجا.

کلی از عیب و ایراداشو که همیشه مخفی کرده بودم جلو چشمش به اونا گفتم فهمید چه گوهی خورده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دقیقا تو دعوا همیشه ی رفتاری رو مبینی از طرف مقابل ک شوکه میشیخونوادت چ عکس العملی نشون دادن؟

خوانوادم پشت من بودن بعدش می‌گفت تو چرا جلوی خانوادت واینسادی و پشت منو بگیری حالا خانواده خودش به من کلی بد بیراه گفتن این هیچ دفاعی نکرد گفت آره جون خودت مگه تو تا حالا پشت من در اومدی که من در بیام ولی با داداشم دعوا کرد البته داداشم حرفایی خوبی بهش زد دلم خنک شد 

اصلا انتظارش و نداشتم ینی خواسته منو بد کنه خانوادم بگم تقصیر توه پاشو برگرد سر خونه زندگیت ینی همچی ...

اینها احمق هستند در صورتی که اگه با خوبی و مدارا و گذشت رفتار کنند خیلی بیشتر از خواسته هامون کوتاه می آییم و لا دلشون راه می آییم! 

مادرشوهرم و خواهرشوهرام تو ماجرایی که اصلا ربطی بهشون نداشت خودشون انداختند جلو یه دعوایی راه انداختند که حس کردن فقط اون موضوع بهونه بود که خودشون خالی کنند  بعد از اون کلا دیگه ازشون سرد شدم  با شوهرم آشتی کردم ولی دیگه محل به اونها نمی دم نه دعوتشون می کنم نه زیاد باهاشون هم کلام می شم! 

باهاشون که هستم حس یه آدمی دارم که کلی کتک خورده حالا انتظار دارن دوباره باهاشون مثل قبل خوب و محترم باشم! 

الهم عجل لولیک الفرج