2777
2789

من ۲۵ سالمه ۲ساله ازدواج کردم تا حالا یکبارم واسه بچه اقدام نکردیم من از قبل ازدواجم بی اختیاری ادرار داشتم الانم گفتن مجرا ادرار م تنگ شده باید جراحی بشم چندماه زیر نظر ی دکتر بودم که اشتباه تشخیص داد الان دکترم عوض کردم بعد خانواده همسرم و اطرافیان میگن چرت بچه نمیارید موندم چی بگم همسرم دوست نداره خانوادش یفهمنن من مریضم الان همه فکر میکنن من مشکل دارم که باردار نمیشم بنظرتون به بقیه چی بگم البته خودمم روم نمیشه بگم مشکل بی اختیاری دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید به بقیه توضیح بدی علت اصلی و اصلا چرا انقدر بهشون رو نشون دادی که تو مسئله‌ای که انقدر شخصیه به خودشون حق دخالت میدن؟! 

پرسیدن بگو فرزندآوری ما یه مسئله‌ و یه تصمیم کاملا شخصی بین خودم و همسرمه هروقت جفتمون صلاح دیدیم و آماده بودیم بچه میاریم فعلا هم تصمیمی در‌این باره نداریم لطفا دیگه در این مورد چیزی نگید.

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ما دو سال بچه دار نمیشدیم کلا هر ماه دکتر بودیم تا کسی دهن باز میکرد از فامیلاش همسرم سریع میگفت ما فعلا بچه نمبخواییم صلاح بدونیم خودمون بچه میاریم ،قرار نیست ما رو شما بزرگ کنید اول ما خودمون باید بخواییم خلاصه بعد دو سال باردار شدم و شکر خدا پسرم الان نزدیک ۴ سال ،به هیچ عنوان به کسی رو نده در این زمینه هر کس گفت بگو وقت هست 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
ادارم باریک میومد تکرر داشتم مثانه خوب خالی نمیشه بعدش نشت ادرار دارم

منم تکرر دارم و حس میکنم مثانم خوب خالی نمیشه دکتر گف مجرات تنگه احتمالا باید برم سیستوسکوپی شم .نوار مثانه هم دادی ؟

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40