2777
2789

۸ماهه زندگی کردم هزار جور سرم منت میزاره از لباس خریدن چیزایی ک فراهم میکنه مثلا…  مشکل پولی بابام میزنه توسرم به مادرم خانوادم فحشای خیلی رکیک ناموصی میده به اندامم هیکلم عیب میزاره:) میگه واژنت گشاده توفلانی هیکل قیافه نداری:) من یکم نوک سینه هام کوچیکع حالت تو رفتگی داره هزار بار عیبمو گزاشته روم:) جالبه انتخاب خودش بودم باهم دوست بودیم بازور چادر سرم میکنه ده بار بهم تو عقد خیانت کرد کتکم میزد.. منت عروسی اذیتای خانوادش..ایراد از جهزیه م  ما سه تا بچه ییم بهمون میگه افغانی مامانت معلوم نیس از کیا پس میندازه جالبش اینجاس:) که مامانش اخونده مذهبی خیلی حال بهم زنن ولی چجوری میتونه به زنش بگه ج ن ده؟ یا منت ازدواج سرت بزاره بگه لطف کردم گرفتمت:)

اندازه ی اسمون دلم گرفته دیگه گریمم نمیاد ولی یه غم بزرگ تو دلمه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید:)

نگید طلاق چون راهی ندارم پناهی ندارم :) مادرم مریضه دق میکنه فقط برای دل شکستم دعا کنید من فقط ۲۰سالمه اندازه چهل سال پیر شدم کدوم مردی اینارو به زنش میگه؟ تو مفت خوری سرکار نمیتونی بری من برات گوشی خریدم زندگی که من برات فراهم کردم بابات نکرد:) مگه چیکار میکنه؟ منی که لباسام همه از ارزون سراس نه ناخن میکارم نه روتین پوستی دارم ن لباسای خونگی درس حسابی نه ارایشگا میرم حتی برای ابروهام:) چیکار کرده برام؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا بچه دارنشو که مشکلاتت ده برابر میشه.زن و شوهرهایی که عاشق هم هستن بچه که میاد به دلیل خستگی خانم عصبی میشه و کلی جنجال دارن شما دیگه هیچی.هیچ وقت فکر نکن با بچه زندگیت درست میشه چون نمیخوای طلاق بگیری فعلا مجبوری تحمل کنی اگر میتونی جلوش کوتاه نیا

خواهشا بچه دارنشو که مشکلاتت ده برابر میشه.زن و شوهرهایی که عاشق هم هستن بچه که میاد به دلیل خستگی خ ...

من باهاش دوهفته یبارم رابطه نمیکنم من ادم داغی بودم خدا اینارو نمیبینه مرد نیاز زنشو برطرف نکنه زنه بره خودارضایی بکنه:)