2777
2789

سه قسمت دیدم فقط

ولی خیلییی بهم میااان🥹

یکی میاد بصورت کلی خلاصه سریال رو بگه؟! 

اینا باهم مزدوج میشن یانهه😂🫠

بازیگر نقش سهراب کیه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوجان و قربان با هم عقد کردن دیگهسهراب دختر مورد علاقه اش فوت کرده دیگه هیچکس به چشمش نمیاد

عقد کردن یعنی؟ 😭

قربان خیلی مسخره ستتتت

کامل عقد کردنشون رو نشون داد؟ 

عقد دائم‌؟ قسمت چند؟ 

عقد کردن یعنی؟ 😭قربان خیلی مسخره ستتتتکامل عقد کردنشون رو نشون داد؟ عقد دائم‌؟ قسمت چند؟

فکرکنم صیغه خوندن فقط تا قربات رفت سربازی بعد۲سال بیاد

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

عقد کردن یعنی؟ 😭قربان خیلی مسخره ستتتتکامل عقد کردنشون رو نشون داد؟ عقد دائم‌؟ قسمت چند؟

اره دو سه قسمت پیش بود فکر کنم عقد کردن قربان بعدش رفت سربازی

منم خوشم نمیاد ازش خیلی بی عقله میره قمار و...

دائم رو نمیدونم ولی محرمیت خوندن خیالشون راحت شه بره

بزن گوگل دقیقشو نمیدونم کدوم قسمت بود