2777
2789
عنوان

هرکی ازدواج کرده با دعا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 106 پست
هرچی تا الان گیرم اومده شیاد بوده... اگر آدم سالم میشناسی باهم خصوصی صحبت کنیم؟

نه عزیزم کسیو نمیشناسم انشاالله ک ادم خوبه زندگیتو پیدا کنی

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یس ای ک یکی از کاربران گفته رو میخوام تست کنمنتیجه بگیرم همینجا میام پست میزارم

عزیزم انشالله که حتما نتیجه میگیری باخلوص نیت بخون و مطمیین باش نتیجه میده

انشالله همه مجردا خوشبخت بشن

عزیزممنم دوستم مطلقه بود و بعد برایکه ازدواج مجدد کنه رفت دعا گرفتیه آخوند زن بهش گفت ۵ هفته شب ۵شن ...

تا پنج هفته پنجشنبه ها درست؟؟اونم شبای پنجشنبه؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیزممنم دوستم مطلقه بود و بعد برایکه ازدواج مجدد کنه رفت دعا گرفتیه آخوند زن بهش گفت ۵ هفته شب ۵شن ...

تا پنج هفته پنجشنبه ها درست؟؟اونم شبای پنجشنبه؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیزم چرا قسمت همه بوده، قسمت من تنهایی بوده؟

منم عین تو۳۰سالمه کسی درخونمونونمیزنه😔هرچله ایم ک بگی گرفتم مردم ازتنهایی

نه پنجشنبه که بشه شبش بخونببین رد خور ندارهخداشاهده یه ماه الی۲ماه بعد پیام میدی که اوکی شد اونم بهت ...

دمت گرم الهی