2777
2789
هرچیزی که هست رومخمه و جدا حالم داره از مردا بهم میخوره چرا خانما باید انقدر اذیت شن اخه🥲💔

بیشتر آزارهایی که خانمها در زندگی متحمل میشن از خودشون و یکی همجنس خودشون هست، از طرز فکر خودشون و هم جنسهاشون هست نه از مردها 

زنی که ظلم رو می‌پذیره زنی که دختر یا پسرش رو ظالم یا ظلم پذیر تربیت می‌کنه 

بعد وقتی اینها در زندگی ها رواج پیدا می‌کنه همه فکر میکنن قانون همینه یا باید همین باشه درحالی که نیست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اون اجبار بله کلا هیچ‌جای دنیا نباید اونطور باشه اگ نگاه دینی بخوایم بررسی کنیم اصلا اجبارش درست نی ...

اخه اصن دینم نمیگه که یکیو مجبور کنید کاری رو انجام بده 

متاسفانه زندگی واقعیه خیلی مزخرف و ناعادلانه س...💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اجازه نمیگیرم اطلاع میدم و کاری که شوهرمو ناراحت کنه انجام نمیدم اونم کاری بخواد بکنه اطلاع میده ...

این چیزا فرق داره ولی یه سری قانونا اشتباهه مثل اجازه همسر واسه خروج از کشور یا کار و این چیزا 

مثلا فیلم عرق سرد تو مراحل طلاق بودن زنه ورزشکار المپیک داشت شوهرش ممنوع الخروجش کرده بود خب اینا تو واقعیتم هست دیگه ببین چه ضربه ای میخوره اون آدم

وگرنه تو زندگی بله توافق هست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مگه میدن؟؟ اینا رو باید مرد اجازه بده که نمیدن

نباید اجازه بده که، باید قبل از رفتن به محضر درموردش با هم توافق کنید و بعد در عقدنامه قید بشه و میتونید با مردی که این توافق رو با شما نداره ازدواج نکنید 

خیلی از دختر خانمها این ها رو جزو شرایط ضمن عقد گرفتن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آخه جوریم دوروبرو نمیبینیمشایدم شما سوئیس زندگی میکنید

نه والا همین ایرانیم تو مناطق متوسط به پایین شهر هم هستیم 

ثروتمند هم نیستیم 

خانواده های کاملا معمولی هستیم 

این چیزی که شما میگین فرق میکنه موضوع اجازه گرفتن نیست!من دارم میگم این قانون باید دوطرفه باشه چون ا ...

هیچ فرقی نمیکنه.ارزش زن هم پایین نمیاد.بلکه بالا هم می‌ره.دوطرفه هم نمیشه.باید هر چیزی سر جای خودش باشه.مرد احتیاج به اقتدار داره زن به محبت.زن که بخواد مقتدر بشه سیستم می‌ریزه به هم.اونوقت این میشه که در نی نی سایت که باز میشه یا همه دارن مچ شوهرشونو‌میگیرن یا دارن غصه میخورم که که شوهرمون پول نامیده محبت نمیکنه بقیه هم راهکارهای عجیب غریب میدم و‌آخرم میگن طلاق بگیر.کاری شده که دیگه خانم تا شاغل نباشه و‌خوشگل نباشه و...طرفش نمیرن.تازه میگن دنگتو تو‌کافه هم بده.

مرد چندرغاز نفقه ومهریه میده وباهمون صاحب زن میشه و عملا زن رو عنوان برده میخره وبراش تعیین تکلیف میکنه اینه قانون مرد سالار وزن ستیز ما که قدرت انتخاب رو از زن گرفته که هر مرد نادونی برای زن تعیین تکلیف کنه فکر کن مرده عقل نداره زنه زن عاقلیه ولی مرده چون مرده قانون این حقو بهش داده برای زن تعیین تکلیف کنه خیلی مسخرس بخدا

فکر کن تو دادگاه هم شهادت یه مرد برابر دوتا زنه