2777
2789

حالا مثلاً ما شوهرداریم همیشه داریم اجازه می‌گیریم،همسرم سر عقد بهم گفت هر کاری که دوست داری مختاری هرجایی که دوست داشتی برو،حالا فکر کنم چون دونسته که ازش اجازه نمی‌گیرم 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اجازه نمیگیرم اطلاع میدم و کاری که شوهرمو ناراحت کنه انجام نمیدم اونم کاری بخواد بکنه اطلاع میده ...

نه این چیزی که شما میگین فرق میکنه و از روی احترام و دوست داشتنه

من دارم میگم این قانون باید دوطرفه باشه چون اینجوری داره ارزش زن رو پایین میاره

قانون اینطوری تعیین کرده تو حتی بدون اجازه شوهرت نمیتونی کار کنی

غلط کرده قانون خاک دو عالم فرق سر کسی ک اینو گفت 

شوهر سابقم میگفت اگه باباتم خدای نکرد مرد حق نداری بری خونش چون دین اینو گفته سیکشو زدم

میدونی چرا چون اساسا وجود زن احساسیه و هیجان خیلی خیلی بیشتری توس تصمیماتش داره و آینده نگریش کمتره .بخاطر همین باید اول مشورت کنه راجب کاراش که قبل از انجام هر کاری فک‌کنه تا تصمیم درست ترو بگیره .

این حالت درستشه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

حالا مثلاً ما شوهرداریم همیشه داریم اجازه می‌گیریم،همسرم سر عقد بهم گفت هر کاری که دوست داری مختاری ...

این چیزی که شما میگین فرق میکنه و از روی احترام و دوست داشتنه

کی گفته؟ 

والا ما بیشتر از ۲۰ ساله متاهل هستیم و از دید شما جوانها خانواده سنتی هم هستیم، تا حالا بحث اجازه و اینا نبوده، مشورت میکنیم با هم، یا همدیگه رو قانع میکنیم یا به خاطر صلاح زندگی از اون کار صرفنظر میکنیم 

تو زندگی بزرگترهامون هم همینه، پدر و مادر، پدر شوهر و مادرشوهر 

من ندیدم بحث اجازه و مردسالاری و اینا باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

قانون چرت و پرت زیاد داره توش چون مردا برداشت خودشون رو از حرف خدا نوشتن داخلش

هر قانونی به نفع خانوما بوده نادیده گرفتن هرچی به نفع آقایون بوده بولد کردن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کی گفته؟ والا ما بیشتر از ۲۰ ساله متاهل هستیم و از دید شما جوانها خانواده سنتی هم هستیم، تا حالا بحث ...

این چیزی که شما میگین فرق میکنه و از روی احترام و دوست داشتنه

من اجازه نمیگیرم اطلاع میدم و کاری که شوهرمو ناراحت کنه انجام نمیدم اونم کاری بخواد بکنه اطلاع میده ...

بله درسته 

ما هم همینجوریم 

اطرافیان و خانواده هم همینجورن 

من نمی‌دونم جوانها این چیزها رو از کجا میارن؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
میدونی چرا چون اساسا وجود زن احساسیه و هیجان خیلی خیلی بیشتری توس تصمیماتش داره و آینده نگریش کمتره ...

اینو از کجا اوردی؟؟؟ اونقد که شوهرم با من مشورت میکنه من نمیکنم پس چه جوری زنها رییس جمهور میشن قاضی میشن و .....