2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ ربطی ندارههرتصمیمی هم که بخواد بگیره به خودش مربوطه

اینو روانشناسی ثابتش کرده .کلا مشورت کردن کار درستیه ،حالا شما قبول نداری خب نظرتون محترمه .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

این چیزی که شما میگین فرق میکنه و از روی احترام و دوست داشتنهمن دارم میگم این قانون باید دوطرفه باشه ...

از کدوم قانون صحبت میکنی؟ خب قانون هم همینه دیگه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اینو از کجا اوردی؟؟؟ اونقد که شوهرم با من مشورت میکنه من نمیکنم پس چه جوری زنها رییس جمهور میشن قاضی ...

روانشناسی ثابت شدست .

استثنائات هم هست تا دلت بخواد ولی خب اساس همینطوریه دیگه (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اینو روانشناسی ثابتش کرده .کلا مشورت کردن کار درستیه ،حالا شما قبول نداری خب نظرتون محترمه .

نه قشنگم ،من با مشورت کردن کاری ندارم 

من دارم راجب اجبار حرف میزنم...

چون دیدم زنایی رو که چقدر بخاطر شوهراشون اذیت شدن و دستشون به جایی بند نبود

بله درسته ما هم همینجوریم اطرافیان و خانواده هم همینجورن من نمی‌دونم جوانها این چیزها رو از کجا میار ...

نه عزیزم حرف جوان و پیرش نیست این قانون هست و خیلی از مردها ازش سواستفاده میکنن وقتی زندگی روال عادی داره نه ولی اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد همین من و شما هم دستمون به جایی بند نیست هیچ قانونی پشتمون نیست بچه مال مرده حق طلاق مال مرده و....

اخه یکی این تاپیکو زد بعد یسری احمقه مردسالار اومدن چرت و پرت گفتنبعد منم حرصم گرفت😐😂

هوووف میدونی نسل هفتادو و شصت شاید این بیشعوری رو تحمل کنن اما ما هشتادیا نمیتونیم بخدا اصلا برام قابل هذم نیست 

میدونی چرا چون اساسا وجود زن احساسیه و هیجان خیلی خیلی بیشتری توس تصمیماتش داره و آینده نگریش کمتره ...

چی میگی تو

کی.گفته؟؟؟ ما که نیستیم.شاید تو اینجوری لطفا به حرفات فکر کن بعد بزن

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

عزیزم شوهر رو هر جور عادت بدی بقیه زندگی مشترک روی همون روال میره جلو

من تا الان اجلزه نگرفتم نهایتا بهش اطلاع میدم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞