ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
این چیزی که شما میگین فرق میکنه و از روی احترام و دوست داشتنهمن دارم میگم این قانون باید دوطرفه باشه ...
از کدوم قانون صحبت میکنی؟ خب قانون هم همینه دیگه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بله درسته ما هم همینجوریم اطرافیان و خانواده هم همینجورن من نمیدونم جوانها این چیزها رو از کجا میار ...
نه عزیزم حرف جوان و پیرش نیست این قانون هست و خیلی از مردها ازش سواستفاده میکنن وقتی زندگی روال عادی داره نه ولی اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد همین من و شما هم دستمون به جایی بند نیست هیچ قانونی پشتمون نیست بچه مال مرده حق طلاق مال مرده و....