2777
2789
عنوان

اُستادای بِی بی چک بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره گلم..من قبل موعد بیبی چکم مثبت شد ولی بتا خیلی پایین بود دیر میرفت بالا پسر شد ولی وقتی زود بره ...

واسه من ۵ روز بعد موعد بود دو خط صورتی شد گفتم شاید استباهه یکی دیگه زدم اونم زود صورتی شد بچم پسر بود

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عزیزم جوابت چی شد؟

گلم جواب مثبت بود...بتام دو هزار و صد و خورده ای بود...رفتم دکترِ خودم گفت هنوز خیلی کوچولوِ و لخته ی خونِ...۴ دی باید برم سونوگرافی تا دقیق تر مشخص بشه...ولی دیشب ی مقدار خیلی خیلی کوچولو ی خونِ قرمز دیدم خیلی نگران شدم...تو هفته پنجم طبیعیه؟

گلم جواب مثبت بود...بتام دو هزار و صد و خورده ای بود...رفتم دکترِ خودم گفت هنوز خیلی کوچولوِ و لخته ...

ان شاالله هیچی نیست ولی دفع لخته خون طبیعی نیست بهتره بری دکتر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ان شاالله هیچی نیست ولی دفع لخته خون طبیعی نیست بهتره بری دکتر

نه خودم لخته ی خون دفع نکردم میگم ک دکترم گفت نی نی فعلا خیلی کوچولوء تو چهار هفته است فعلاً خونِ تا جون بگیره بشه اندازه ی کنجدی چیزی 😁😊

خودم حالت لک بینی دیشب ی هاله خون دیدم خیلی خیلی کم بعدشم دیگه ندیدم تو اینترنت نگاه کردم نوشته بود ادامه فرایندِ لانه گزینیِ