2777
2789

سلام.شوهر من از لحاظ رابطه سرد بد هروخ دلش میخاد میاد سمتم.بیشتر شباهم ک نیس دنبال خوشیشه.بد روزا واقعا من خسته و کوفته میشم شبا ک میخوابم مثه جنازه میوفتم.اینم صبا قهر میکنه میره اتاق برا من پیام میفرسته ک تو بفکر ظاهرتی بفکر خودنمایی بین پسرایی اینجوری خودشو خالی میکنه منی ک تو خواب عمیقم.چیکار کنم دیگ کلا دهنش تواین مورد بسته شه خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قاط پاطی 

بالاخره بهت میل داره یا نداره؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بگو بی زحمت اول شبا بتمرگ تو خونه تا بعد راجب بقیه چیزا صحبت کنیم

بخدا خیلی راجبش حرف زدم اولین بارش نیس انگار دست پیش میگیره پس نیوفته وگرنه منم بخواب شورش کنم من بیشتر دلم پره اما حوصله جنگ و دعوا ندارم

همون دوهفته یبارو ک میاد سمتم انتظار داره دقیقا همون شب من اوکی باشم

خب اوکی شو شاید حالش خوب شه بتمرگه تو خونه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بخدا خیلی راجبش حرف زدم اولین بارش نیس انگار دست پیش میگیره پس نیوفته وگرنه منم بخواب شورش کنم من بی ...

حوصله ندارم ینی چی 

حوصله زندگیتو نداری پس حوصله چیو داری 

بزن دهنشو سرویس کن دو هفته قهر کن پاشو برو خونه بابات 

دو روز شام و ناهار و خدمات نده بهش 

تو گوشی بلاکش کن پیامم داد فحشو بکش بهش

غلط اضافی هم کرد شکایت کن 

تا بفهمه مسجد جای شا.شیدن نیست 

حوصله ندارم چیه .انقدر بی دست و پا بودی که هربلایی میخواسته سرت اورده

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨