2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهم

198 بازدید | 12 پست

سلام دوستان دختر من یکماهشه اما شکمش هر ده روز کار میکنه چیکار کنم دکترم میگه ایراد نداره اما من نتونستم به دکتر بگم اون دوبارم که کار کرد من از طب سنتی استفاده کردم

همون pari 70  هستم😊

من در این مورد چیزی نمیدونم. اما اینو میدونم که از طی سنتی نباید سر خود استفاده کرد و وقتی هم که این کار رو کردی نباید از دکتر مخفی میکردی 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شير چي ميدي بهش شايد اونجوي كه بايد سير نميشه اگه وزنش خوب ميره جلو يكم آب جوش ولرم هر روز بده

شیر خودمو بهش میدم چرا سیر میشه میخابه وزنشم هنوز نبردم

همون pari 70  هستم😊
یک ماهشه و هر ده روز؟ ینی تا الان فقط ۳بار؟؟؟؟؟؟ خیییلللیییی کمه. حتما ببرش دکتر. رشدش دچار مشکل ...

دکتر بردم بهم گفت اگه هروز کار کنه طبیعیه اگه ده روزم کار نکنه بازم طبیعیه اما نگفتم کهدو بارشو باروش سنتی کرد

همون pari 70  هستم😊
شیر خودمو بهش میدم چرا سیر میشه میخابه وزنشم هنوز نبردم

فرداببرش بهداشت وزن وقدودورسرش روبگیرن.چنانچه احتیاج به طبیب باشه خودشون بهت میگن..پشت گوش نندازخیلی مهمخ ببرش گناه داره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم ده روز زیاده حداقلش 6 روزه ببرش یه دکتر دیگه گلم بچه طفلی از همین الان یبوست بشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
من نمیدونم درست باشه یا نه اما مامان بزرگم واسه بچه ی ابجیم از قبل اینکه بچه ب دنیا بیاد یه سری دارو های گیاهی اماده کرد و بهش دادیم اما قبلش ابجیم بچه رو برای معاینه پیش یه متخصص برد و چک کرد

خودت غذا هاى ملين زياد بخور انجير خيس كن هرروز بخور دختر نازتون رو هم ببريد دوباره دكتر همه چى رو هم بگيد دكتر كه نمى خواد بزندتون

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞